Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης διαψεύδουν τα σενάρια

Άγριες Μέλισσες:  Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης διαψεύδουν τα σενάρια

Συνεχίζει για τρίτη σεζόν να κερδίζει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού που συντονίζονται καθημερινά στη συχνότητα του ΑΝΤ1 για να… πετάξουν με τις Άγριες Μέλισσες.

Από την πρώτη σεζόν οι Άγριες Μέλισσες προκάλεσαν μία… συνήθεια που δεν συνέβαινε στη χώρα μας και ιδιαίτερα για καθημερινή σειρά, δηλαδή να κυκλοφορούν πολλά spoilers για τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια. Κάποια από αυτά… επαληθεύτηκαν ενώ κάποια άλλα αποδείχτηκαν ότι ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας των «σεναριογράφων», αλλά όχι αυτών που γράφουν την ιστορία, των αληθινών σεναριογράφων της σειράς, της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη.

Τα τρία πλέον χρόνια προβολής της επιτυχημένης σειράς οι σεναριογράφοι δεν επιβεβαιώνουν αλλά και δεν διαψεύδουν κανένα από αυτά, αφήνοντας την πλοκή που έχουν γράψει να ξετυλίγεται στις οθόνες των τηλεθεατών. Χθες όμως, για πρώτη φορά η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης αναφέρθηκαν σε δημοσιεύματα διαψεύδοντάς τα, θέλοντας να αποκαταστήσουν την αλήθεια. Συγκεκριμένα, κάποια δημοσιεύματα ήθελαν τους δημιουργούς της να αλλάζουν την πλοκή που αναφέρεται στα μαύρα χρόνια της δικτατορίας στη χώρα μας και να… αναπτύσσουν τις ερωτικές σκηνές και ιστορίες μεταξύ των πρωταγωνιστών. Στο σημείο αυτό και χωρίς να θέλω να προσβάλλω τους «σεναριογράφους» θα έπρεπε να πω ότι «γελάνε ακόμα και τα πληκτρολόγια», αφού θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι μία σειρά… και μάλιστα καθημερινή… δεν γράφεται από τη μία μέρα στην άλλη. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν για τη συγκεκριμένη έχουν παραδοθεί τα σενάρια πριν από μήνες και τα γυρίσματα είναι τουλάχιστον 20 επεισόδια μπροστά από αυτά που προβάλλονται, είναι εμφανές ότι θα ήταν… δύσκολη η αλλαγή τους.

Δικαιολογημένο λοιπόν που οι δύο δημιουργοί αποφάσισαν να μην το… αφήσουν, αλλά με ανάρτησή τους στα social media να αναφέρουν πως: «Δε συνηθίζουμε να διαψεύδουμε οτιδήποτε γράφεται για τη σειρά, εκτός αν υπάρχει λόγος. Και τώρα υπάρχει. Γιατί το παρακάτω απόσπασμα από πρόσφατο δημοσίευμα, μας καταλογίζει κάτι στο οποίο είμαστε τελείως αντίθετοι ως δημιουργοί. Όχι, δεν αλλάζει τίποτα στην πλοκή και στην ιστορία όπως την έχουμε σχεδιάσει για την τρίτη σεζόν. Τα σενάρια είναι γραμμένα για τους επόμενους τρεις μήνες, γυρίζονται κανονικά και ουδέποτε θα ακυρώναμε τον σχεδιασμό που κάνουμε μήνες τώρα με όρους τηλεθέασης. Σεβόμαστε τους τηλεθεατές που μας παρακολουθούν και την ιστορία που υπηρετούμε χωρίς συμβιβασμούς τα τελευταία δύο χρόνια. #agriesmelisses #season3». 

 

Έτσι λοιπόν η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης διαψεύδουν τα σενάρια περί αλλαγών, τονίζοντας ότι έχουν παραδώσει το σχεδιασμό εδώ και μήνες και δεν θα μπορούσαν… αλλά και δεν θα έκαναν καμία αλλαγή!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις