Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: Μέσα στο Διαφάνι! [Pics, video]

Άγριες Μέλισσες: Μέσα στο Διαφάνι! [Pics, video]

Το NewsIt.gr βρέθηκε μέσα στο Διαφάνι, όπου συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες”.

Σε μία έκταση 5 στρεμμάτων, στα Σπάτα, φιλοξενείται το “Διαφάνι“, το χωριό που -σύμφωνα με το σενάριο- βρίσκεται κοντά στη Λάρισα και εκεί… δρουν οι “Άγριες Μέλισσες“. Σε αυτήν την τεράστια έκταση της εταιρείας παραγωγής ΚΑΠΑ Studios, βρίσκονται μεταξύ άλλων το καφενείο και το κουρείο του χωριού, ενώ τα εσωτερικά των σπιτιών -όπως του Δούκα Σεβαστού- έχουν στηθεί σε άλλη έκταση, στην ίδια περιοχή.

Ο ιδιοκτήτης των ΚΑΠΑ Studios, Γιάννης Καραγιάννης, και ο Λευτέρης Χαρίτος, ένας εκ των σκηνοθετών της σειράς
Το σπίτι του Δούκα Σεβαστού

Η συνέχεια στις “Άγριες Μέλισσες” επιφυλάσσει σημαντικές εξελίξεις και ανατροπές για τους πρωταγωνιστές της ιστορίας…

Η Μαρία Κίτσου που υποδύεται την “Ελένη”
Ο Γιάννης Στάνκογλου που υποδύεται τον Θωμά Κυπραίο και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, που έχει τον ρόλο του δασκάλου Λάμπρου Σεβαστού
Ο Γιάννης Στάνκογλου
Η Δανάη Μιχαλάκη (Δρόσω) και η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη (Θεοδοσία Σεβαστού) με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο
Έξω από το καφενείο του χωριού…
Τα πάντα στο… κλίμα της δεκαετίας του ’50

Η Κάτια Δανδουλάκη έκανε την πρώτη της εμφάνιση στις “Άγριες Μέλισσες”, στον ΑΝΤ1, στο επεισόδιο της Τετάρτης (23.10.2019). Ύστερα από πολλά χρόνια διαμονής στο Παρίσι, η μεγάλη αδερφή του Δούκα και του Μιλτιάδη, η Ανέτ, επέστρεψε στο Διαφάνι, σε μία πολύ κρίσιμη χρονική στιγμή.
Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της παραμονής της στο σπίτι του Δούκα, η Ανέτ (Κάτια Δανδουλάκη) δείχνει πόσο προοδευτική και ανοιχτόμυαλη είναι και πως δεν διστάζει να το δείξει. Εξοργίζεται όταν πληροφορείται πως ο αδερφός της στέκεται εμπόδιο στον γάμο του Νικηφόρου και της Ασημίνας και φαίνεται πως αυτό είναι μόνο η αρχή!

Το αυτοκίνητο με το οποίο “έφτασε” στο Διαφάνι η… θεία Ανέτ, Κάτια Δανδουλάκη

Δείτε εικόνες από τα γυρίσματα

Άγριες Μέλισσες: Τι θα γίνει στο αποψινό, 17o επεισόδιο

Ο Μιλτιάδης πανευτυχής με την επίσκεψη της αγαπημένης του αδερφής. Οι δυο τους θα θυμηθούν τα παλιά και η Ανέτ θα ξεκινήσει την προσπάθειά της να συμφιλιώσει τα αδέλφια της. Πόσο εύκολο είναι κάτι τέτοιο μετά από χρόνια άσβεστου μίσους; Ο Νικηφόρος, διωγμένος από το σπίτι του, θα μείνει με την Ασημίνα στο σπίτι των τριών αδερφών και θα ξεσηκώσει κύμα κουτσομπολιών σε όλο το χωριό. Όταν το μαθαίνει ο Δούκας και η Μυρσίνη δεν ξέρουν πώς να το αντιμετωπίσουν. Ο Λάμπρος τριγυρίζει συνέχεια την Ελένη και σε μια φορτισμένη στιγμή είναι έτοιμος να της αποκαλύψει το λόγο που έφυγε από κοντά της. Ο Κυπραίος επισκέπτεται τον Δούκα και τη Μυρσίνη και τους κάνει μια πρόταση συνεργασίας. Όταν ο Δούκας αρνείται, ο Κυπραίος φανερώνει το μοναδικό στοιχείο που ενοχοποιεί την Ελένη και τις αδερφές της. Ήρθε η ώρα της αντίστροφης μέτρησης για τις αδερφές Σταμίρη;

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις