Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: μυστικά, ψέματα και αποκαλύψεις

Άγριες Μέλισσες: μυστικά, ψέματα και αποκαλύψεις

Συνεχίζονται οι καταιγιστικές εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 προκαλώντας ανατροπές στις σχέσεις των ηρώων στις Άγριες Μέλισσες.

Στο αποψινό επεισόδιο των Άγριων Μελισσών, το νέο άλλοθι του Δούκα, η κατάθεση της Αντιγόνης θα φέρει νέες αναταράξεις ανάμεσα στα παιδιά του. Πώς θα αντιδράσουν; H Πηνελόπη είναι έτοιμη να κάνει την τελευταία της κίνηση για να πληρώσει ο πατέρας της.

Η παράνομη σχέση της Ζωής και του Κωνσταντή θα γίνει αντιληπτή από την αδερφή της, την Αιμιλία. Ο Λάμπρος θα λάβει ένα γράμμα απ’ την Ελένη που θα τον τρομοκρατήσει, ενώ θα βρεθεί αντιμέτωπος μ’ ένα διαφορετικό πρόσωπο της Ανθής.

Η Δρόσω δείχνει να μην τα καταφέρνει με το νέο της βήμα στον χώρο του θεάτρου. Ένας θάνατος θα συγκλονίσει τους κόλπους του καθεστώτος, ενώ η Ελένη θ’ αλιεύσει, απ’ τον σύλλογο γυναικών, την πρώτη της σημαντική πληροφορία.

Η σύλληψη ενός άντρα θα φέρει τον Πέτρο σε δεινή θέση, αλλά θα πάρει την απόφαση να μιλήσει ανοικτά στην Ασημίνα.

Η συγκλονιστική συνέχεια απόψε στις 10 που οι Άγριες Μέλισσες θα πετάξουν στη συχνότητα του ΑΝΤ1 συνεχίζοντας να κεντρίζουν το ενδιαφέρον μεγάλης μερίδας του τηλεοπτικού κοινού.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις