Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: ο Μελέτης λέει στον Μιλτιάδη ότι σκότωσε τον Γιάννο

Άγριες Μέλισσες: ο Μελέτης λέει στον Μιλτιάδη ότι σκότωσε τον Γιάννο

Μία ακόμα συγκλονιστική εξέλιξη στις «Άγριες Μέλισσες», την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 που μπορεί να διανύει τη δεύτερη εκατοντάδα της τηλεοπτικής της ζωής, αλλά συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Όπως φαίνεται μάλιστα από το «ξεδίπλωμα» της ιστορίας που κάνουν οι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης (δημιουργοί της σειράς «Άγριες Μέλισσες») το Διαφάνι θα συνεχίσει να είναι στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ενδιαφέροντος.

Μία λοιπόν από τις ιστορίες που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια θα είναι πολύ σκληρή προκαλώντας καινούργιες δυσάρεστες συνέπειες… σε πολλούς. Όλα ξεκινούν από τον Μελέτη που δείχνει για μία ακόμα φορά το σκληρό του πρόσωπο καθώς σε μία συνάντηση που έχει με τον Μιλτιάδη του λέει κρυφά πως ο γιος του, ο Γιάννος, κατουρήθηκε από το φόβο του όταν τον σκότωνε!

Η αποκάλυψη αυτή κάνει έξαλλο τον Μιλτιάδη που ορμά στον Μελέτη προσπαθώντας να τον σκοτώσει, προκαλώντας όμως την οργή των άλλων που δεν γνωρίζουν τι έχει ειπωθεί. Το γεγονός μάλιστα ότι ο Μιλτιάδης έχει σταματήσει τη φαρμακευτική αγωγή του, κάνει όλους να πιστέψουν πως έπαθε πάλι κρίση και έτσι, μετά την καταγγελία του Μελέτη θα περάσει και πάλι την πόρτα του ψυχιατρείου. Όχι όμως για πολύ καθώς στα επόμενα επεισόδια… ο Μελέτης θα βρεθεί προ των ευθυνών του… για πολλές από τις πράξεις που έχει κάνει…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις