Τρίτη, 28 Μαΐ
26oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες – spoiler: Τι ετοιμάζουν Κωνσταντής, Μελέτης και η αντίδραση της Δρόσως

Άγριες Μέλισσες – spoiler: Τι ετοιμάζουν Κωνσταντής, Μελέτης και η αντίδραση της Δρόσως

Εν αναμονή του τρίτου κύκλου της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 με την ιστορία να εξελίσσεται τη περίοδο της δικτατορίας, δημιουργώντας καινούργιες συμμαχίες αλλά και νέες κόντρες.

Δύο από τα πρόσωπα που η σχέση τους έχει κλονιστεί είναι αυτή του Κωνσταντή με τον Μελέτη. Ωστόσο τα δύο ξαδέλφια θα βρεθούν και πάλι πολύ κοντά… και μάλιστα και σε επιχειρηματικό επίπεδο. Μετά τη συνεργασία που είχαν παλαιότερα, στον καινούργιο κύκλο ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο θα ανοίξουν μαζί ένα νυχτερινό κέντρο, μία μπουάτ της εποχής και σε αυτές σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο Κωνσταντής με τον Μελέτη θα έρθουν πάλι κοντά και θα κάνουν… πολλές δουλειές.

Βέβαια μην περιμένετε να δείτε πρώτο όνομα στη μαρκίζα τη Δρόσω Σταμίρη αφού η σχέση της με τον Κωνσταντή θα περάσει πάλι από… σαράντα κύματα και δεν θα είναι πια μαζί… τουλάχιστον στην αρχή της ιστορίας γιατί κανείς δεν γνωρίζει ακόμα τι σκέφτονται η Μελίνα Τσαμπάνη κι ο Πέτρος Καλκόβαλης για τους ήρωές τους. Και για να ρίξουμε κι ένα ακόμα… σποιλεράκι, ούτε ο Μπάμπης θα είναι στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο αφού θα βρεθεί κι αυτός εξορία, μαζί με τον Λάμπρο και τον Προκόπη. Αντίθετα όμως, ένα πρόσωπο που θα είναι στο νυχτερινό κέντρο θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στις καταιγιστικές εξελίξεις που αναμένονται να γίνουν και στον καινούργιο κύκλο της αγαπημένης σειράς.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις