Δευτέρα, 18 Μαρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: Τα νέα πρόσωπα

Άγριες Μέλισσες: Τα νέα πρόσωπα

Τις… πύλες του τηλεοπτικού χωριού άνοιξε χθες ο ΑΝΤ1 και έτσι είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στο Διαφάνι που έχει στηθεί στα ΚΑΠΑ Studios.

Παρακολουθήσαμε γυρίσματα, αλλά είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τους ηθοποιούς που ενσαρκώνουν εκπληκτικά και… υποδειγματικά  τους ήρωες του σεναρίου της Μελίνας Τσαμπάνη, αλλά και με το σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο που έχει μεταφέρει στην τηλεοπτική οθόνη μία σύγχρονη με κινηματογραφική ματιά σειρά.

Και ενώ οι εξελίξεις στην ιστορία συνεχίζονται και… πολλά θα αλλάξουν, έρχονται και νέοι ήρωες να προστεθούν. Τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια είναι η νύφη του Νέστωρα Φαναριώτη (Παύλος Ορκόπουλος) που θα υποδυθεί η Αγγελική Λάμπρη και ήδη είδαμε σε μία σκηνή σε προηγούμενο επεισόδιο.

Ένα νέο πρόσωπο που θα εμφανιστεί στα επόμενα επεισόδια είναι αυτό που θα ενσαρκώσει ο Θανάσης Κουρλαμπάς και έρχεται να διεκδικήσει την Πηνελόπη Σεβαστού (Μαρία Πετεβή), την κόρη του Δούκα (Λεωνίδας Κακούρης).

Ωστόσο σε ένα από τα επόμενα επεισόδια θα λυθεί και το… μυστήριο για το τι έχει συμβεί ανάμεσα στα δύο αδέρφια, τον Δούκα και τον Μιλτιάδη (Γιώργος Γάλλος) αφού η ιστορία θα γυρίσει αρκετά χρόνια πίσω και θα δούμε τον πατέρα τους, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο σπουδαίος ηθοποιός θα είναι σε flashback και στο οποίο θα απαντηθούν πολλά ερωτήματα για το τι έχει συμβεί και έχει γεννηθεί αυτή η κόντρα ανάμεσα στα δύο αδέρφια, ενώ οι αποκαλύψεις θα δημιουργήσουν νέες ανατροπές και… ισορροπίες…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις