Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: το τέλος! Η αποκάλυψη των δημιουργών

Άγριες Μέλισσες: το τέλος! Η αποκάλυψη των δημιουργών

Είναι περιττό να πω για μία ακόμα φορά ότι δικαιολογημένα και αυτή τη σεζόν η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 κερδίζει μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών.

Δεν είναι τυχαίο που σε μία εγχώρια παραγωγή μυθοπλασίας τα spoiler δίνουν και παίρνουν για τις εξελίξεις στη ζωή των ηρώων. Λογικό λοιπόν που πολλοί προσπαθούν να μάθουν τι τέλος δίνουν στις Άγριες Μέλισσες οι δημιουργοί τους, η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης.

Οι ίδιοι πάντως αποφάσισαν… έγραψαν… και αποκάλυψαν μάλιστα πως πριν από λίγο παρέδωσαν το τελευταίο επεισόδιο της σειράς στον ΑΝΤ1 και την εταιρεία παραγωγής, την JK Productions.

Με φωτογραφία μάλιστα του εξωφύλλου από το σενάριο του τελευταίου επεισοδίου, έγραψαν στον προσωπικό λογαριασμό τους στα social media πως «Μόλις παραδόθηκε!!!!…Οι ετοιμασίες για την τρίτη σεζόν ξεκινούν με τις μέλισσές μας πιο άγριες από ποτέ!!!», αποκαλύπτοντας έτσι και πως η επόμενη σεζόν θα έχει πολλές καινούργιες… και «άγριες» ιστορίες.

Όπως φαίνεται και στην ανάρτησή τους, ο δεύτερος κύκλος θα ολοκληρωθεί με την προβολή 276 επεισοδίων, ενώ το μεγάλο φινάλε του δεύτερου κύκλου σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΑΝΤ1 θα προβληθεί την Πέμπτη 10 Ιουνίου… και δικαιολογημένα εκτιμάται ότι θα καθηλώσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις