Μελάς Βlog

Αλλαγή για το JOKER του Αλέξη Γεωργούλη

Ήρθε, είδε… ή μάλλον… «δεν το είδαν»… και αλλάζει. Αλλάζει ώρα αλλά και αρκετά από τα λάθη που είχε με σκοπό να παίξουν μαζί του οι τηλεθεατές.

Το JOKER λοιπόν, το καθημερινό τηλεπαιχνίδι του OPEN από την ερχόμενη Δευτέρα αλλάζει ώρα και πλέον ο Αλέξης Γεωργούλης θα κάνει…τηλε-παιχνίδι στις 2 το μεσημέρι.

Όπως μάλιστα αναφέρει το δελτίο του σταθμού

«Στο “JOKER” οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Αγαπημένα πρόσωπα έρχονται στο πλατό του “JOKER” και φέρνουν τα πάνω κάτω! Μεγάλες εκπλήξεις περιμένουν τον παρουσιαστή και τους παίκτες. Πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο, «εισβάλλουν» στο πλατό χαρίζοντας κέφι, γέλιο και θετική ενέργεια. Ο Αλέξης, με τον αυθορμητισμό και το χιούμορ του τους επιφυλάσσει την πιο…θερμή υποδοχή!

Το “JOKER” έχει σασπένς, εκπλήξεις, ανατροπές, ερωτήσεις που μας βάζουν δύσκολα, αλλά και ένα έπαθλο που μπορεί να φτάσει τα 30.000 € σε ένα μόλις παιχνίδι!»

Με πιο σωστό προγραμματισμό, αλλά και «στήσιμο» όπως υποστηρίζουν, από την ερχόμενη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στις 14.00 και καθημερινά στο OPEN ο Αλέξης Γεωργούλης θα προσπαθεί να δώσει χρήματα… και να εισπράξει τηλεθεάσεις…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Σταμάτησαν την προβολή της ταινίας του Μάρκου Σεφερλή – Ασφαλιστικά μέτρα για τη «Χαλβάη 5-0»

Σταμάτησαν την προβολή της ταινίας του Μάρκου Σεφερλή – Ασφαλιστικά μέτρα για τη «Χαλβάη 5-0»

Το μυστήριο… λύθηκε. Αλλά όπως φαίνεται η οριστική λύση θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες. Ο λόγος για την ταινία του Μάρκου Σεφερλή, τη «Χαλβάη 5-0», ... Διαβάστε περισσότερα
Πρόσκληση για θεατρικές παραστάσεις στο ραδιόφωνο

Πρόσκληση για θεατρικές παραστάσεις στο ραδιόφωνο

Να αναβιώσει το «Θέατρο στο Ραδιόφωνο» αποφάσισε η διοίκηση της ΕΡΤ και έτσι πραγματοποιεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κατάθεση προτάσεων παραγωγής νέων θεατρικών παραστάσεων. ... Διαβάστε περισσότερα