Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Aλλαγή λόγω… τουρκικής παρέμβασης!

Aλλαγή λόγω… τουρκικής παρέμβασης!

Ανατροπή στα σχέδιά τους στον ΣΚΑΪ μετά την παρέμβαση της εταιρείας παραγωγής, της «Acun Medya», που θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο στις εκπομπές της που βγάζει από το κανάλι του Φαλήρου.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση η παρέμβαση έχει να κάνει με το καινούργιο ριάλιτι μόδας, το «My Style Rocks», για το οποίο όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit.gr τις προηγούμενες ημέρες τα στελέχη του ΣΚΑΪ είδαν και πρόσωπα για την κριτική επιτροπή.

Έτσι από το Φάληρο ήταν έτοιμοι να δώσουν το «πράσινο» φως αφού σύμφωνα με τον προγραμματισμό τους το καινούργιο ριάλιτι μόδας ήταν να βγει στον αέρα την ερχόμενη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου.

Λογάριαζαν όμως χωρίς την «Acun Medya» καθώς οι τούρκοι τους έβαλαν «πάγο» μέχρι να έρθουν στη χώρα μας τα «μεγάλα κεφάλια» για να πάρουν αυτοί τις οριστικές αποφάσεις.

Σύμφωνα  λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου αύριο στελέχη της τούρκικης εταιρείας που θα έρθουν στη χώρα μας θα δουν το υλικό για τις υποψήφιες διαγωνιζόμενες αλλά και για τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής και θα αποφασίσουν ποιες θα είναι οι 13 διαγωνιζόμενες και ποιοι οι 3 κριτές.

Για το λόγο αυτό θεωρείται σίγουρο ότι η πρεμιέρα του «My Style Rocks» θα αναβληθεί, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου στον ΣΚΑΪ επιθυμούν να το βγάλουν στον αέρα την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, αν και εφόσον βεβαίως βεβαίως δεν καθυστερήσουν περισσότερο από την εταιρεία παραγωγής να λάβουν τις οριστικές αποφάσεις…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις