Πέμπτη, 30 Μαΐ
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αλλαγή στη νέα σειρά της ΕΡΤ – Αποχώρησε η Ελισάβετ Μουτάφη

Αλλαγή στη νέα σειρά της ΕΡΤ – Αποχώρησε η Ελισάβετ Μουτάφη

Περίοδος προετοιμασιών για την επόμενη σεζόν και όπως φέτος, σημαντικό μέρος των προγραμμάτων θα ενισχυθεί με εγχώριες παραγωγές μυθοπλασίας.

Όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ η ΕΡΤ την επόμενη σεζόν έδωσε την έγκριση και για μία νέα μίνι σειρά με τίτλο «Έρημη χώρα» που θα έχει την υπογραφή σε σκηνοθεσία, αλλά και στο σενάριο του Γιώργου Γκικαπέπα. Μετά μάλιστα τις πολύ θετικές κριτικές που απέσπασε η σειρά «Το βραχιόλι της φωτιάς» σε πρωταγωνιστικό ρόλο θα ήταν πάλι η Ελισάβετ Μουτάφη που τελικά όμως… αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι η ηθοποιός θα ερμηνεύσει την Κλυταιμνήστρα στην «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή με την Λένα Παπαληγούρα, τον Ιωάννη Παπαζήση και τον Στρατή Χατζησταματίου, σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ, και λόγω των παραστάσεων δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει το πρόγραμμα γυρισμάτων της σειράς.

Έτσι λοιπόν δεν θα είναι στο πρωταγωνιστικό καστ της «Έρημης χώρας», αλλά βρίσκεται πολύ κοντά σε συζητήσεις για άλλη σειρά που θα μπορέσει να συνδυάσει με τις καλοκαιρινές θεατρικές υποχρεώσεις της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις