Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ALPHA-STAR: εσωτερικός πόλεμος για τα μοντέλα

ALPHA-STAR: εσωτερικός πόλεμος για τα μοντέλα

Προβλήματα και κόντρες φαίνεται ότι έχει προκαλέσει η «κοινή πορεία» των δύο τηλεοπτικών σταθμών μετά την αλλαγή της μετοχικής σύνθεσης του ALPHA. Η χαμηλή πορεία του ALPHA στους πίνακες τηλεθέασης αλλά και το… απαγορευτικό από την «κοινή διοίκηση» έχει προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη αγωνία σε στελέχη του σταθμού για το μέλλον του καναλιού.

Στο πλαίσιο της «κοινής πορείας» είχαν μπει στο τραπέζι και ο διαχωρισμός προγραμμάτων με το STAR να κινείται σε ριάλιτι επιλογές («Greece’s Next Top Model» και «Master Chef») ενώ ο ALPHA θα ποντάρισε περισσότερο στη μυθοπλασία. Η σκληρή και ανταγωνιστική όμως σεζόν έχει φέρει ως αποτέλεσμα ακόμα και καλές σειρές, όπως η «Έρωτας μετά», να μην φέρνουν τις… υποσχόμενες πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, ενώ παράλληλα λόγω κακών επιλογών, όπως το «Πάνω Κάτω» και άλλες έχουν αποτέλεσμα ο ALPHA να έχει χάσει πολλούς τηλεθεατές. Όπως φαίνεται όμως η «κοινή διοίκηση» δεν επιτρέπει αλλαγές στο… μοίρασμα και για αυτό και ένα από τα projects που έφερε η διοίκησή του από το εξωτερικό, την Έκθεση Τηλεοπτικών Προγραμμάτων στις Κάννες, έχει προκαλέσει πολλούς εσωτερικούς… τριγμούς.

Ο λόγος για το ριάλιτι «The Agency» που θεωρείται μεγάλος… αντίπαλος του «Greece’s Next Top Model» καθώς οι διαγωνιζόμενοι, άνδρες και γυναίκες μοντέλα, χωρισμένοι σε ομάδες τριών «ατζέντηδων» κρίνονται… επί το έργον, κάνοντας δηλαδή δουλειές (φωτογραφίσεις, διαφημίσεις κλπ) που τους έχουν ανατεθεί, ενώ οι «ατζέντηδες» μάχονται μεταξύ τους… αλά «X Factor». Ενώ λοιπόν στελέχη του ALPHA το πήραν να το μελετήσουν το ενδεχόμενο αλλαγής της… στρατηγικής που έχει χαραχθεί φαίνεται ότι έχει ενοχλήσει τους… συγκατοίκους του STAR με αποτέλεσμα να πιέζουν να το «παγώσουν».

Οι οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ακόμα ληφθεί αλλά εκτιμάται ότι θα είναι δύσκολο οι του ALPHA να καταφέρουν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους το συγκεκριμένο project ενώ μάλιστα φαίνεται ότι στελέχη του STAR θέλουν να το εντάξουν τελικά στο δικό τους.

Ωστόσο εκτός από τους δύο «αδελφούς» τηλεοπτικούς σταθμούς ενδιαφέρον για το «The Agency» φαίνεται ότι έχει εκδηλώσει κι άλλο κανάλι οπότε με τον έναν ή με τον άλλο… σταθμό φαίνεται ότι το συγκεκριμένο ριάλιτι μόδας θα βρεθεί στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις