Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αναλαμβάνει επίσημα: Η ανακοίνωση του ΟΡΕΝ

Αναλαμβάνει επίσημα: Η ανακοίνωση του ΟΡΕΝ

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από την ΕΡΤ, εντάσσεται επίσημα στο OPEN, τον τηλεοπτικό σταθμό της Παιανίας.

Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο newsit.gr ήταν οριστικό ότι η Χρύσα Μασούρου, που τα τελευταία δύο χρόνια ήταν Εντεταλμένη Σύμβουλος Προγράμματος στην ΕΡΤ, θα αναλάβει τη διεύθυνση προγράμματος του ΟΡΕΝ.

Με ανακοίνωσή του λοιπόν ο τηλεοπτικός σταθμός ενημερώνει «την έναρξη της συνεργασίας του με την κυρία Χρύσα Μασούρου η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύντριας Προγράμματος.

Με μακρά εμπειρία στο σχεδιασμό, προγραμματισμό και υλοποίηση τηλεοπτικού περιεχομένου από υψηλόβαθμες θέσεις, η κα. Μασούρου εντάσσεται στο δυναμικό του OPEN για να ηγηθεί του τομέα στρατηγικού σχεδιασμού και ανάπτυξης του ψυχαγωγικού του προγράμματος και να προχωρήσει στον επανασχεδιασμό του.

Η Διοίκηση του OPEN την καλωσορίζει θερμά και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα».

Έτσι λοιπόν η Χρύσα Μασούρου αναλαμβάνει τη διεύθυνση προγράμματος του ΟΡΕΝ που τη φετινή σεζόν έχει σημειώσει στο ψυχαγωγικό του πρόγραμμα μεγάλη μείωση των ποσοστών του.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τον προηγούμενο μήνα, τον Οκτώβριο, που είναι ο δεύτερος μήνας της σεζόν ο σταθμός της Παιανίας σημείωσε 5,1% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και τερμάτισε μετά την ΕΡΤ1, ενώ τα ίδια χαμηλά ποσοστά σημείωσε και στο δυναμικό κοινό με μέσο όρο 5%. Θα έχει ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε τους επόμενους μήνες τον «επανασχεδιασμό του προγράμματος», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις