Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανατροπή: επιστρέφει το VOICE

Ανατροπή: επιστρέφει το VOICE

Η σχέση πέρασε από σαράντα κύματα αλλά τελικά αποκαταστάθηκε! Κι ενώ υπήρξαν φήμες που ήθελαν την επόμενη σεζόν το Voice να είναι εκτός τηλεοπτικού τοπίου, τελικά το πετυχημένο talent show θα επιστρέψει.

Σύντομα μάλιστα, αφού στην αρχή της καινούργιας σεζόν οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν καινούργιο κύκλο του στον ΣΚΑΪ.

Αν και ο τούρκος παραγωγός έκανε επαφές και με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς προκειμένου να συμπεριλάβει στο πακέτο συμφωνίας και το «Survivor» τελικά… επέστρεψε στον ΣΚΑΪ… χωρίς το ριάλιτι επιβίωσης.

Η σχέση εμπιστοσύνης που «χτίστηκε» με το σταθμό του Φαλήρου αλλά και οι… πιέσεις από τη «μητέρα» εταιρεία του Voice, την Talpa, προς την Acun Medya που της έχει παραχωρήσει τα δικαιώματα διαχείρισης, ώστε να συνεχιστεί το talent show από τον ΣΚΑΪ στάθηκαν ικανά να οριστικοποιηθεί η συνεργασία και για την επόμενη σεζόν.

Έτσι λοιπόν είναι οριστικό ότι ο καινούργιος κύκλος του VOICE θα είναι ξανά στον ΣΚΑΪ ενώ ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί τι πρόκειται να γίνει με άλλα προγράμματα της τούρκικης εταιρείας παραγωγής, όπως το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και «My Style Rocks». Πάντως θεωρείται σίγουρο πως στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων δεν θα πέσει το Survivor, τουλάχιστον για παραγωγή την επόμενη σεζόν, 2019-20!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις