Πέμπτη, 30 Μαΐ
27oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανατροπή: ο ΣΚΑΪ βάζει στον πάγο τον Αγρότη – Τι θα κάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ανατροπή: ο ΣΚΑΪ βάζει στον πάγο τον Αγρότη – Τι θα κάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Άρχισαν τα όργανα, ή πιο σωστά, σταμάτησαν τα όργανα! Αλλαγή πλάνων και σχεδιασμού στον ΣΚΑΙ λόγω αρκετών προβλημάτων, αποφασίζοντας να μην κάνουν κάτι που δεν πιστεύουν πως θα πάει καλά.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου τις τελευταίες ημέρες η διοίκηση του ΣΚΑΪ αποφάσισε να παγώσει… ξανά… το ριάλιτι «Αγρότης Μόνος Ψάχνει». Να θυμίσουμε ότι στις αρχές της προηγούμενης σεζόν ο σταθμός είχε ανακοινώσει πως θα κάνει το ριάλιτι με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη που ήταν τότε στο δυναμικό του.

Ωστόσο ο «Αγρότης» δεν βγήκε στον αέρα, αλλά μπήκε στο «ψυγείο» μέχρι πριν από λίγους μήνες που ξεκίνησε να προβάλλεται ξανά τρέιλερ για συμμετοχές. Στα τέλη Μαΐου μάλιστα η Chief Content Officer του σταθμού Άλκηστις Μαραγκουδάκη ανακοίνωσε on camera τη συνεργασία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία λίγες ημέρες μετά αποκάλυψε στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά ότι θα παρουσιάσει τον Αγρότη. Ε, στην παραπάνω «αποκάλυψη» βάλτε Χ, αφού ο «Αγρότης» μπαίνει για μία ακόμα φορά στον πάγο, αλλά όχι η παρουσιάστριά του που θα… ψηθεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου οι δηλώσεις συμμετοχών μπορεί να ήταν πολλές… αλλά όχι τέτοιες που να κάνουν τη διοίκηση του ΣΚΑΪ να αποφασίσει να δώσει το «πράσινο φως» για την παραγωγή του. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε την… ιδιομορφία του συγκεκριμένου ριάλιτι που απαιτεί πολλά πρόσωπα αλλά και πολλά γυρίσματα σε διαφορετικούς εξωτερικούς χώρους. Φαίνεται λοιπόν ότι το «υλικό» δεν ήταν τέτοιο που να ικανοποιούσε τη διοίκηση του σταθμού αποφασίζοντας να το βάλουν ξανά στον πάγο και να μην βγάλουν κάτι… απλά για να το βγάλουν!

Τώρα, όσον αφορά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μάλλον… ωφελήθηκε από το πάγωμα του Αγρότη αφού έτσι εδραιώθηκε η θέση της… στην κουζίνα. Αντί λοιπόν να τρέχει στα όρη και στα άγρια βουνά θα είναι οικοδέσποινα του καινούργιου ριάλιτι μαγειρικής, του ανανεωμένου «Κάτι ψήνεται» που θα βγαίνει καθημερινά από τον ΣΚΑΪ.

Πάντως, αξίζει να αναφέρω ότι μπορεί ο Αγρότης να μπήκε στο ψυγείο αλλά στο κανάλι του Φαλήρου δεν έχουν αποφασίσει οριστικά ότι δεν θα τον βγάλουν … κάποια στιγμή… στον αέρα, αν θεωρήσουν ότι έχουν το κατάλληλο… υλικό, ώστε να μην είναι «μόνος» του, χωρίς τηλεθεατές… να τον παρακολουθούν…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις