Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανατροπή στο My Style Rocks με τον Λάκη Γαβαλά

Ανατροπή στο My Style Rocks με τον Λάκη Γαβαλά

Όταν κάτι το θέλουν όλες πλευρές τότε θα βρουν τον τρόπο. Αυτό ισχύει στην περίπτωση του ριάλιτι μόδας και του Λάκη Γαβαλά που αποφάσισαν να κάνουν… την ανατροπή.

Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newsit.gr λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων στο θέατρο ο Λάκης Γαβαλάς αναγκάστηκε να μην είναι στο καθημερινό ριάλιτι μόδας και έτσι στη θέση του στην κριτική επιτροπή βρέθηκε πάλι ο Χάρης Χριστόπουλος.

Όπως όμως είχαμε αναφέρει όλες οι πλευρές, ο ΣΚΑΪ με την εταιρεία παραγωγής και τον Λάκη Γαβαλά,  διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και όπως φαίνεται βρήκαν τη «χρυσή τομή», ή για να ακριβολογώ τη… gala στιγμή. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου συμφώνησαν ώστε ο Λάκης Γαβαλάς να είναι… μόνιμα επίτιμος κριτής στο Gala κάθε βδομάδας καταφέρνοντας έτσι να ανταπεξέλθει και στις υπόλοιπες επαγγελματικές υποχρεώσεις του. Ενώ λοιπόν στο Gala των προηγούμενων κύκλων του My Style Rocks υπήρχε κάποιος guest κριτής φέτος κάθε Κυριακή θα είναι μόνιμα ο Λάκης Γαβαλάς που μαζί με τους Στέλιο Κουδουνάρη, Έλενα Χριστοπούλου και Χάρη Χριστόπουλο θα κρίνουν και θα βαθμολογούν τις διαγωνιζόμενες.

Ο καινούργιος κύκλος του My Style Rocks θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 31 Αυγούστου με τριμελή επιτροπή ενώ κάθε Κυριακή το Gala θα έχει τέσσερα μέλη να… ροκάρουν για το στιλ των διαγωνιζομένων!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις