Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανατροπή στο «Happy Day»

Ανατροπή στο «Happy Day»

Το μελετούσαν από εδώ… το ξαναμελετούσαν από εκεί… και τελικά αποφάσισαν να κάνουν την έκπληξη! Άλλωστε γνωρίζουν ότι η επόμενη σεζόν θα έχει δύσκολο ανταγωνισμό και πρέπει να δυναμώσουν τα «όπλα» τους για να είναι… happy και όταν κοιτάζουν τις τηλεθεάσεις της εκπομπής «Happy day».

Ενώ λοιπόν εδώ και καιρό λέγεται ότι η πρωινή εκπομπή του ALPHA είχε «κλειδώσει» τελικά τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν να την ενδυναμώσουν. Έτσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου στην παρέα της Σταματίνας Τσιμτσιλή θα είναι και η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Έτσι λοιπόν μετά το… άδοξο τέλος της πρωινής εκπομπής του MEGA όπου ήταν μαζί με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, την επόμενη σεζόν η δημοσιογράφος θα είναι στην πρωινή εκπομπή του ALPHA.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου λόγω των υπόλοιπων επαγγελματικών υποχρεώσεών της η Τίνα Μεσσαροπούλου θα είναι στην παρέα της εκπομπής μόνο τις τρεις από τις πέντε μέρες της εβδομάδας, ώστε να σχολιάζει με τους υπόλοιπους συντελεστές τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος… κι όχι μόνο…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις