Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αναβάλλεται το live του J2US λόγω της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη

Αναβάλλεται το live του J2US λόγω της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη

Αλλαγές στον προγραμματισμό του ALPHA που διαμορφώνει το πρόγραμμά του συμμετέχοντας στο πένθος και σεβόμενος τον πόνο για την απώλεια δεκάδων αδικοχαμένων ψυχών στην σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Έτσι το Σάββατο 4 Μαρτίου δεν θα μεταδοθεί το live του J2US και στη θέση του θα προβληθούν επεισόδια των σειρών  του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Σασμός» και «Αυτή η νύχτα μένει», ενώ το show με τον Νίκο Κοκλώνη θα μεταδοθεί ξανά το Σάββατο 11 Μαρτίου. Να αναφέρουμε ότι λόγω της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη το πρόγραμμα του ALPHA διαμορφώνεται ως εξής:

Σήμερα, Πέμπτη 2 Μαρτίου από τις 05:55 με έκτακτη ενημερωτική εκπομπή και στη συνέχεια οι εκπομπές Happy Day και Super Κατερίνα με τη στήριξη του δημοσιογραφικού επιτελείου του σταθμού, ζωντανές συνδέσεις και ανταποκρίσεις κάλυψαν τις δραματικές εξελίξεις.

Το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων μεταδόθηκε εκτάκτως στις 13:00, ενώ στις 16:35 θα μεταδοθεί έκτακτη επικαιρότητα κι ενημέρωση στη νοηματική γλώσσα και στις 20:00 θα μεταδοθεί διπλό επεισόδιο της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών».

Η επανάληψη της εκπομπής ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, οι επαναλήψεις των ελληνικών σειρών ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ, IV και ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ, VIII, το τηλεπαιχνίδι DEAL, VII, οι ελληνικές σειρές ΣΑΣΜΟΣ, ΙΙ και ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ και η ελληνική ταινία ΛΑΡΙΣΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ, δεν θα μεταδοθούν.

Αύριο, Παρασκευή 3 Μαρτίου το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων θα μεταδοθεί εκτάκτως στις 13:00 και η έκτακτη ενημέρωση συνεχίζεται με το Tlive.

Οι επαναλήψεις των ελληνικών σειρών ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ, IV και ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ, VIII, το τηλεπαιχνίδι DEAL, VII, και η ξένη ταινία COURAGE UNDER FIRE, δεν θα μεταδοθούν.

Και τέλος, την Κυριακή 5 Μαρτίου θα μεταδοθεί ένα επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και η σειρά «Σασμός», ενώ δεν θα μεταδοθεί η επανάληψη της ελληνικής σειράς ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ, IV.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις