Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αντώνης Κανάκης: Τι απαντά ο ΣΚΑΪ για την αποχώρηση βόμβα

Αντώνης Κανάκης: Τι απαντά ο ΣΚΑΪ για την αποχώρηση  βόμβα

Σαν… βόμβα έσκασε το απόγευμα της Τρίτης (21/01/2020) η είδηση της αποχώρησης του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας του από το κανάλι του Φαλήρου.

Και λέω «σαν βόμβα» γιατί το παρασκήνιο πολλά λέγονταν και πολλά ακούγονταν το τελευταίο καιρό για ρήξη μεταξύ των δύο πλευρών. Ωστόσο, επίσημα πλέον μετά την ανακοίνωση στις σελίδες των πετυχημένων εκπομπών στα social media το «διαζύγιο» είναι οριστικό. Πώς αντιδρούν όμως στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου; Μιλώντας με υψηλόβαθμα στελέχη του σταθμού λοιπόν μου τόνισαν ότι «ο ΣΚΑΪ έχει τηρήσει στο ακέραιο τις συμβατικές υποχρεώσεις του απέναντι στον Αντώνη Κανάκη», ενώ όπως κατάλαβα μέσα από τη συνομιλία μας πληροφορήθηκαν για την αποχώρησή του μέσα από την ανακοίνωση.

Click4More Τέλος οι «Ράδιο Αρβύλα» από τον ΣΚΑΪ! Η ανακοίνωση Κανάκη

Σε ερώτηση μάλιστα που έκανα αν θα υπάρξει… αντίδραση από το σταθμό μου είπαν πως, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν πρόκειται να κάνουν κάποια ανακοίνωση αφού το συμβόλαιο είναι εν ισχύ και δεν είχαν επίσημα και ως επιβάλλεται ενημέρωση από τον Αντώνη Κανάκη για τη λήξη της συνεργασίας.

Έτσι λοιπόν το «διαζύγιο» Κανάκη με ΣΚΑΪ μάλλον δεν θα είναι… βελούδινο καθώς ο σταθμός φαίνεται πως θα κινηθεί νομικά…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις