Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Απόψε έρχεται «Η Φαμίλια»

Απόψε έρχεται «Η Φαμίλια»

Πρεμιέρα για την καινούργια κωμική σειρά του ΑΝΤ1 με τους ήρωές της να θέλουν να γίνουν… φαμίλια με τους τηλεθεατές και κάθε βδομάδα να κάθονται παρέα να βλέπουν την καθημερινότητά τους… από την κωμική πλευρά!

Ένα ζευγάρι + τέσσερα παιδιά + δύο πεθερές + δύο κολλητοί φίλοι = ;

Γι’ αυτή την εξίσωση δεν χρειάζεται μαθηματικός αλλά… ψυχολόγος!

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΑΝΤ1: «Μια φαμίλια, που έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένη αλλά ακόμη περισσότερους να πάει σε ψυχολόγο, έρχεται από την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο καινούργιο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 21:00, εκείνος, εκείνη και οι λοιποί συγγενείς θα ανάβουν το φυτίλι σε ένα εκρηκτικό μείγμα οικογενειακής τρέλας και γέλιου!». 

Στο πρώτο επεισόδιο, απόψε που έχει τον τίτλο ««Θεραπεία» το πάθος στο γάμο του Γιάννη και της Μαίρης έχει χαθεί και οι δυο τους αποφασίζουν να πάνε σε έναν ψυχολόγο-σύμβουλο γάμου, για να τους βοηθήσει να ανακαλύψουν το γιατί. Μήπως γιατί όταν κλείνει η τηλεόραση δεν έχουν κάτι να πουν; Μήπως γιατί η Μαίρη δεν λέει ποτέ στον Γιάννη τι πραγματικά την απασχολεί; Μήπως γιατί ο Γιάννης είναι ανάμεσα σε γυναίκες και ο μόνος σύμμαχος και συμπαίκτης του, στα βιντεοπαιχνίδια, είναι ο εννιάχρονος γιος τους; Μήπως γιατί το σπίτι έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα; Μήπως γιατί η Μαίρη δεν αντέχει τον κολλητό του άντρα της, τον Στάθη; Μήπως γιατί οι δυο πεθερές τους δεν τους αφήνουν σε ησυχία; Ή μήπως για όλα τα παραπάνω; Όπως και να έχει, ο σύμβουλος γάμου έχει πολλή δουλειά μαζί τους. Αλλά όσο ο Γιάννης και η Μαίρη ονειρεύονται ο ένας τον άλλον, υπάρχει ελπίδα. Όσο περίεργα κι αν είναι τα όνειρά τους…!

Αύριο, την Πέμπτη, στο δεύτερο επεισόδιο με τίτλο «Εμείς και οι άλλοι», ο Γιάννης βλέπει όνειρο ότι είναι ήρωας ταινίας δράσης και μετά από μια τρελή συμπλοκή σώζει την απαχθείσα Μαίρη. Όμως, η αντίδραση της Μαίρης στο όνειρό του, τον κάνει να συνειδητοποιήσει τι είναι αυτό που τον ενοχλεί περισσότερο σ’ εκείνη. Έτσι στον ψυχολόγο, ο Γιάννης κατηγορεί τη Μαίρη ότι δίνει μεγάλη σημασία στο τι θα πει ο κόσμος. Μάλιστα, έχει φτάσει σε σημείο να μην παίρνει ποτέ το μέρος των παιδιών τους γιατί φοβάται μην την κουτσομπολέψουν οι γείτονες. Από την πλευρά της, η Μαίρη υποστηρίζει ότι αυτό που την ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα είναι η σωστή διαπαιδαγώγησή τους! Γιάννης και Μαίρη ονειρεύονται να ήταν πάμπλουτοι και να μην είχαν ανάγκη κανέναν…!

H νέα κωμωδία του ΑΝΤ1 βασίζεται στο φορμάτ «LA FAMIGLIA» και τη διασκευή για τον ΑΝΤ1 έχουν αναλάβει οι Νίκος Παπαδόπουλος, Ζήσης Ρούμπος, Τόλης Παπαδημητρίου, Μάνος Τσότρας, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Βασίλης Θωμόπουλος.

Πρωταγωνιστούν: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νίκος Σταυρακούδης, Μιχάλης Σαράντης, Ιωάννα Μαυρέα, Ελεάνα Στραβοδήμου, Μαρίτα Γαγάνη, Νεφέλη Οικονόμου, Κωνσταντίνος Σελβιάδης.

Στον ρόλο της Δέσποινας η Υρώ Μανέ. 

Από απόψε λοιπόν, στις 21:00, αλλά και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη «Η Φαμίλια» θα είναι στον ΑΝΤ1 περιμένοντας τους τηλεθεατές να περάσουν καλά αλλά και να διαπιστώσουν πως σε όλα… υπάρχει και κωμική πλευρά!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις