Αποσύρουν διαφήμιση λόγω των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση

Ραγδαίες εξελίξεις δρομολογεί το τσουνάμι των καταγγελιών που βλέπει τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας.

Σε αρκετές μάλιστα περιπτώσεις εμπλεκόμενοι επαγγελματικά με τους φερόμενους δράστες προσπαθούν να αποστασιοποιηθούν… βγαίνοντας από το «κάδρο»… μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και διαφημιστική καμπάνια μεγάλης εταιρείας που χρησιμοποιεί πρόσωπο, το οποίο έχει καταγγελθεί από συναδέλφους του στο σωματείο τους υποστηρίζοντας ότι έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης και προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειά τους.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες στελέχη της εταιρείας προτείνουν να ρίξουν «μαύρο» στη διαφήμιση, αποσύροντάς την… διακριτικά, κρατώντας έτσι απόσταση χωρίς η εταιρεία να παίρνει επίσημα θέση.

Σε πιο δύσκολη θέση όμως φαίνεται ότι βρίσκεται άλλη μεγάλη εταιρεία που συνεργάζεται επίσης με το φερόμενο δράστη και δεν μπορεί να διακόψει τη συνεργασία, εκτός κι αν ο ίδιος θελήσει να… χαιρετήσει διακριτικά…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Οι νέες ραδιοφωνικές παραστάσεις στο Δεύτερο και το Τρίτο Πρόγραμμα

Οι νέες ραδιοφωνικές παραστάσεις στο Δεύτερο και το Τρίτο Πρόγραμμα

Τεράστια ανταπόκριση είχε η πρόσκληση της ΕΡΤ για παραγωγή ραδιοφωνικών παραστάσεων με σκοπό να μεταδοθούν αποκλειστικά από το Δεύτερο και το Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Για το λόγο αυτό ... Διαβάστε περισσότερα
BarkingWell Media: Δίπλα στην Καινούργιου και τους παρουσιαστές των ψυχαγωγικών εκπομπών

BarkingWell Media: Δίπλα στην Καινούργιου και τους παρουσιαστές των ψυχαγωγικών εκπομπών

Στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου τάσσεται με ανακοίνωσή της η BarkingWell Media. Η εταιρεία παραγωγής τονίζει, μάλιστα, πως βρίσκεται δίπλα στους παρουσιαστές αλλά απέναντι σε ... Διαβάστε περισσότερα