Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ και πάει ΑΝΤ1

Αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ και πάει ΑΝΤ1

Άρχισαν τα όργανα. Μία αποχώρηση λίγο πριν ολοκληρωθεί η σεζόν. Και μάλιστα για να βρεθεί απέναντι, αφού για την παραίτησή του από τον ΣΚΑΪ συνετέλεσε και η συμφωνία με τον ΑΝΤ1.

Άλλωστε όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα στο newsit.gr τους επόμενους μήνες θα γίνει… των μεταγραφών! Χθες λοιπόν ο διευθυντής προγράμματος του ΣΚΑΪ Λοΐζος Ξενόπουλος υπέβαλε κι επίσημα την παραίτησή του δηλώνοντας την αποχώρησή του από το κανάλι του Φαλήρου.

Σύμφωνα με έγκυρες «πηγές», τους τελευταίους μήνες το στέλεχος είχε αρκετές διαφωνίες με άλλα επιτελικά στελέχη του σταθμού για μεγάλο μέρος του προγράμματος, κυρίως στο περιεχόμενο, που για να λέμε και το σωστό, δεν είχε άδικο.

Έτσι λοιπόν οι διαφωνίες ήταν στην καθημερινή ατζέντα, ενώ παράλληλα «έσκασε» μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση από τον ΑΝΤ1, όπου σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου του προτάθηκε να αναλάβει την καινούργια συνδρομητική πλατφόρμα που ετοιμάζει ο Όμιλος του Αμαρουσίου. Έτσι λοιπόν… επήλθε το «διαζύγιο» με τον ΣΚΑΪ και σύντομα ο Λοΐζος Ξενόπουλος θα είναι στην «οικογένεια» του ΑΝΤ1.

Τώρα, όσον αφορά τι θα γίνει με τη διεύθυνση προγράμματος του ΣΚΑΪ φαίνεται ότι προς το παρόν οι ανάγκες θα καλυφθούν εκ των έσω, καθώς δύσκολα κάποιος από την «έξω» αγορά θα δεχτεί να αναλάβει… τα πολλά βασικά λάθη που έχουν γίνει και συνεχίζονται  -κυρίως σε εσωτερικές παραγωγές του prime time- έχοντας υποβαθμίσει την ποιότητα του σταθμού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις