Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Δεν το πήρατε χαμπάρι αλλά το Battle of the Couples κόπηκε!

Δεν το πήρατε χαμπάρι αλλά το Battle of the Couples κόπηκε!

Κάτι τέτοια συμβαίνουν αλλά περνάνε στα ψιλά και δεν μπορούμε να χαρούμε που αποδεικνύεται ότι ο τηλεθεατής έχει τα όριά του!

Τα μάθατε τα νέα; Το Battle of the Couples τέλος. Εντάξει, μην αρχίσετε να ρωτάτε «τι είναι αυτό;»… που θα ήταν πολύ λογικό… σύμφωνα με τις πολύ χαμηλές επιδόσεις του στους πίνακες τηλεθέασης, καθώς ελάχιστοι το παρακολουθούσαν. Σύμφωνα μάλιστα με τις μετρήσεις της Nielsen ορισμένα επεισόδια δεν πρέπει να τα παρακολουθούσαν ούτε συγγενείς των διαγωνιζομένων. Επίσης, πολύ λογικό! 

Τώρα μη ρωτήσετε με ποια λογική το επέλεξαν στον ALPHA και μάλιστα χρίζοντας παρουσιαστή τον Παναγιώτη Βασιλάκο που ναι μεν προσπάθησε, αλλά… πού πας αβοήθητος σε τέτοια… αρένα; Καμία απάντηση ούτε για το πρώτο ερώτημα, ούτε και για το δεύτερο, αν και λογικό ήταν τα στελέχη που το ήθελαν να επιλέξουν εσωτερικά, αφού δύσκολα θα δεχόταν κάποιος «επαγγελματίας» παρουσιαστής να το αναλάβει. Έτσι λοιπόν το Battle of the Couples βγήκε στον αέρα… και όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ για το συγκεκριμένο ριάλιτι, είχε πονοκεφαλιάσει τα στελέχη του ALPHA που έβλεπαν πως δεν τραβά με τίποτα και σκέφτονταν να επιταχύνουν την παρουσία του στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο. Έτσι έγινε και εδώ και λίγες ημέρες έριξε τίτλους τέλους… άρον άρον, αφού ο αρχικός προγραμματισμός του σταθμού… κρατηθείτε παρακαλώ…  ήταν να προβληθούν… επαναλαμβάνω «κρατηθείτε» για το καλό σας… κάπου γύρω στα 80 επεισόδια!!! Αλλά αφού είδαν ότι στη battle της τηλεθέασης «πληγώνεται» ο σταθμός σημειώνοντας… εδάφους-εδάφους πτήσεις τηλεθέασης, αποφάσισαν να ολοκληρωθεί τάχιστα, στα 21! Έτσι τέλος γρήγορο… αλλά όλα δεν είναι καλά στον ALPHA που φαίνεται θα αναζητηθούν αι ευθύνες για την πολύ κάκιστη επιλογή του συγκεκριμένου format αλλά και εξίσου κακή παραγωγή του ως προς το περιεχόμενο, καθώς για την άλλη παραγωγή… του κόστους… την πλήρωσαν πολύ ακριβά…!

 

Γρηγόρης Μελάς

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις