Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Εδώ που τα λέμε» το καλοκαίρι

«Εδώ που τα λέμε» το καλοκαίρι

Επιστρέφει και παίρνει θέση ξανά στο πρόγραμμα της ΕΡΤ2 με σκοπό να κάνει κάθε σαββατοκύριακο τους τηλεθεατές να περνούν ευχάριστα αλλά και να ενημερώνονται για θέματα που τους αφορούν.

Ο λόγος για τη Ρένια Τσιτσιμπίκου που ξεκινά από αυτό το Σάββατο 1η Ιουνίου την εκπομπή της «Εδώ που τα λέμε» και κάθε σαββατοκύριακο, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου

«Ένα μαγκαζίνο με θέματα που αφορούν στην καλύτερη ποιότητα ζωής για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί. Την ευεξία, την υγεία, τις σχέσεις, τη διατροφή, το ταξίδι, τις Τέχνες, τη μόδα και άλλα πολλά που θα ξεδιπλωθούν στις οθόνες σας.

Παρέα με τη δημοσιογράφο Ρένια Τσιτσιμπίκου, τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου στην ΕΡΤ2, ενημερωνόμαστε, συζητάμε, γελάμε, ανακαλύπτουμε, δοκιμάζουμε, δημιουργούμε και σας προσκαλούμε να έρθετε στην παρέα μας».

Στην αρχισυνταξία της εκπομπής η Κλειώ Αρβανιτίδου και τη δημοσιογραφική επιμέλεια έχει η Σοφία Καλαντζή.

Από αυτό το Σάββατο λοιπόν και κάθε Σαββατοκύριακο από τις 15:30 έως τις 16:30, στην ΕΡΤ2, «Εδώ που τα λέμε» με τη Ρένια Τσιτσιμπίκου να τα… λέει με χαρούμενη διάθεση, ενδιαφέροντα θέματα και προτάσεις για καλύτερη ζωή…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις