Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είμαι η Τζο: Η νέα κωμική σειρά του ANT1+

Είμαι η Τζο: Η νέα κωμική σειρά του ANT1+

Ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή της στο περιβάλλον της συνδρομητικής πλατφόρμας του ΑΝΤ1+, αλλά δεν θα κρατήσει τους τηλεθεατές σε αγωνία, αφού θα τους δώσει την ευκαιρία να την γνωρίσουν καλά προσφέροντάς τους όλη την ιστορία της μέσω της νέας σειράς.

Η νέα ANT1+ Original κωμωδία «ΕΙΜΑΙ Η ΤΖΟ», με πρωταγωνίστρια την Ιωάννα Ασημακοπούλου, έρχεται την Παρασκευή 7 Ιουλίου αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ με τα οκτώ επεισόδια της σειράς να είναι διαθέσιμα ταυτόχρονα.

Ποια είναι όμως, η «Τζο»; H Τζο είναι 38 ετών, single, προσπαθεί συνεχώς να χάσει κιλά και να είναι τέλεια σε όλα. Η μαμά της δεν παραλείπει να της υπενθυμίζει συνεχώς ότι πρέπει να παντρευτεί ή, έστω, να κάνει ένα παιδί, η αδερφή της την πρήζει να γίνει πιο δυναμική, και οι φίλοι της ναι µεν τη στηρίζουν, αλλά δεν την καταλαβαίνουν.

Στα γκομενικά της επικρατεί χάος και όταν ο μεγάλος της έρωτας της δίνει την χαριστική βολή, αποφασίζει να τους γράψει όλους και να απολαύσει τη ζωή της όπως θέλει εκείνη. Η Τζο έχει βαρεθεί την κριτική και τις ταμπέλες που της κρεμάνε οι γύρω της.

Στην πραγματικότητα, αγαπάει τον εαυτό της όπως είναι και παίρνει τη ζωή στα χέρια της με αυτοπεποίθηση, αδιαφορώντας για τα «πρέπει» που επιβάλλει στις γυναίκες η κοινωνία και φωνάζοντας σε όλους «Είμαι η Τζο! Θα σέβεστε!».

Οι συνδρομητές της πλατφόρμας θα έχουν την ευκαιρία να δουν όλα τα επεισόδια μαζί, να γνωρίσουν τη Τζο, τη μαμά της, τους άντρες της και όλα τα ευτράπελα, τις συγκινητικές στιγμές και τα μπλεξίματα που σπρώχνουν τη Τζο όλο και πιο μακριά από το να γίνει η τέλεια σύζυγος και μανούλα. Το καλύτερο, όμως, είναι ότι δεν τη νοιάζει.

Η σειρά βασίζεται σε μια ιδέα της Ιωάννας Ασημακοπούλου και το σενάριο υπογράφουν ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και η Άρτεμις Γρύμπλα, ενώ τη σκηνοθεσία ο Κωνσταντίνος Πιλάβιος.

Πρωταγωνιστούν: Ιωάννα Ασημακοπούλου, Άρτεμις Γρύμπλα, Χάρης Τζωρτζάκης, Μιχάλης Συριόπουλος κ.α.

Από τις 7 Ιουλίου λοιπόν οι συνδρομητές του ΑΝΤ1+ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλά την Τζο απολαμβάνοντας όλα τα επεισόδια της σειράς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις