Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είμαστε μαζί: Στο περίμενε η εκπομπή με την Ελίνα Παπίλα

Είμαστε μαζί: Στο περίμενε η εκπομπή με την Ελίνα Παπίλα

Μία περίεργη… αναβλητικότητα επικρατεί στον ΑΝΤ1 σχετικά με τη νέα εκπομπή που ετοιμάζουν και πρόκειται να παρουσιάσει η Ελίνα Παπίλα.

Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ η αρχική ιδέα της διοίκησης του ΑΝΤ1 ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου να παρουσιάσει μία κοινωνική δίωρη εκπομπή τα σαββατοκύριακα. Από τα δοκιμαστικά πέρασε μάλιστα και η Ελίνα Παπίλα, αποφασίζοντας πως τελικά δεν επιθυμεί να είναι στην εκπομπή.

Ωστόσο κι η ίδια η Χατζηβασιλείου διαφώνησε με τη διοίκηση του ΑΝΤ1 για το ύφος και θεματολογία της εκπομπής, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Τότε λοιπόν στον ΑΝΤ1 αποφάσισαν στο «τιμόνι» να καθίσει η Παπίλα, η οποία αποδέχτηκε την πρόταση και η εκπομπή ξεκίνησε με σκοπό να βγει άμεσα στον αέρα. Μετά μάλιστα από δοκιμαστικά αποφασίστηκε πως μαζί της θα είναι ο Γιώργος Λάγιος, ο Αντώνης Βλοντάκης και η Νεφέλη Μεγκ.

Ωστόσο επήλθε μία ακόμα αλλαγή για την εκπομπή, καθώς αποφασίστηκε να μην είναι με κοινωνικά θέματα, αλλά με ψυχαγωγική θεματολογία, ακόμα και με καλεσμένο που η Παπίλα θα κάνει συνέντευξη προσπαθώντας πιο προσωπικές εξομολογήσεις κι όχι κυρίως για τα επαγγελματικά του σχέδιά του.

Στην… πολύπαθη αυτή εκπομπή που σχεδιάζει ο ΑΝΤ1 να προστεθεί ότι ακόμα και για τον τίτλο της υπήρξε… έντονη αναβλητικότητα με τους τίτλους να πηγαίνουν και να έρχονται, αλλά κανείς να μην… στεριώνει για να μπορέσουν και στο αρμόδιο τμήμα να ετοιμάσουν τα γραφικά σήματα και ό,τι ακόμα χρειάζεται. Βέβαια τις τελευταίες ημέρες φαίνεται να έχει «κλειδώσει» ο τίτλος «Είμαστε μαζί» και ήδη σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου έχουν ξεκινήσει να ετοιμάζονται, από τους τίτλους έως τα σούπερ.

Αυτό όμως που ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» είναι η ημερομηνία έναρξης της εκπομπής που μετά από αρκετές αναβολές είχε οριστεί για αυτό το σαββατοκύριακο, στις 18 και 19 Μαρτίου, αφού δικαιολογημένα εκτιμούσαν ότι η εκπομπή δεν μπορεί να κάνει πρεμιέρα… παρέλαση, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, που είναι το επόμενο Σάββατο.

Ωστόσο λίγες ημέρες πριν και από τον ΑΝΤ1… σιγή ανακοίνωσης για την «Είμαστε μαζί» δημιουργώντας εύλογα ερωτήματα για το πότε… αλλά και αν… τελικά η Ελίνα Παπίλα με τους συνεργάτες της θα καλωσορίσει τους τηλεθεατές.

Κάτι που αναμένεται να γίνει ακόμα και τις επόμενες ώρες, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δικαιολογημένα θα ενισχυθούν οι σκέψεις πως εκπομπή περιμένουμε… αλλά εκπομπή μπορεί και να μην δούμε…!

Βέβαια όλο αυτό το «περίμενε» και οι πολλές αλλαγές δεν είναι τα καλύτερα… διαπιστευτήρια για μία καινούργια εκπομπή… προκαλώντας αμφιβολίες και για το κατά πόσο στον ΑΝΤ1 πιστεύουν σε αυτό το καινούργιο τους προϊόν, αλλά και αν τελικά θα την δούμε στον αέρα… ή θα τους μείνει ο τίτλος…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις