Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι επίσημο: Eπιστρέφει στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων

Είναι επίσημο: Eπιστρέφει στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων

Ένας φεύγει… άλλος έρχεται. Περίοδος αλλαγών, μετακινήσεων και μεταγραφών στο τηλεοπτικό τοπίο ενόψει της καινούργιας σεζόν.

Στη συγκεκριμένη βέβαια θέση θα βρεθεί ξανά ένα πρόσωπο με εμπειρία στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων καθώς έχει μεγάλη προϋπηρεσία σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ενώ λοιπόν η Στέλλα Γκαντώνα αποχώρησε από το OPEN για να είναι στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σαββατοκύριακου στο MEGA τη θέση της στην παρουσίαση των κεντρικών δελτίων του σαββατοκύριακου στο OPEN αναλαμβάνει ο Γιάννης Παπαδόπουλος που έχει παρουσιάσει δελτία ειδήσεων σε ΕΡΤ, ΑΝΤ1 και ALPHA.

Όπως μάλιστα αναφέρεται και σε ανακοίνωση του σταθμού: «Ο διακεκριμένος δημοσιογράφος Γιάννης Παπαδόπουλος εντάσσεται στο δυναμικό του OPEN. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, με μακρά και επιτυχημένη διαδρομή στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τις εφημερίδες, θα ενισχύσει τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων το Σαββατοκύριακο και ρόλο σχολιαστή στο καθημερινό Κεντρικό Δελτίο. Το OPEN τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία».

Στις αρχές του επόμενου μήνα λοιπόν ο Γιάννης Παπαδόπουλος θα καλωσορίσει τους τηλεθεατές από την καινούργια του τηλεοπτική «στέγη» παρουσιάζοντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σαββατοκύριακου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις