Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι οριστικό: αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Είναι οριστικό: αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Θα καλησπερίζει ξανά καθημερινά τους τηλεθεατές αλλά αυτή τη φορά από νέα συχνότητα. Οι επαφές με τη διοίκηση του σταθμού έχουν ξεκινήσει πολύ καιρό και πλέον είναι οριστικό ότι θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου στο «τιμόνι» του καθημερινού κεντρικού δελτίου του ONE θα βρεθεί η Δώρα Αναγνωστοπούλου που παρουσίαζε το αντίστοιχο κεντρικό δελτίο στην ΕΡΤ1.

  

Να θυμίσουμε ότι το ONE είναι ο τηλεοπτικός σταθμός που εκπέμπει αυτή την περίοδο στο διαδίκτυο και στις συνδρομητικές πλατφόρμες Cosmote και Nova και αναμένει… πολύ καιρό την οριστική αδειοδότηση για την έκτη άδεια εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου. Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ο σταθμός προγραμματίζει να βγει επίσημα στον αέρα στα μέσα του ερχόμενου Οκτωβρίου που θεωρείται ότι ε… έως τότε θα έχει λάβει την άδεια!

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου λοιπόν θα είναι η παρουσιάστρια του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων που θα μεταδίδεται γύρω στις 19:30 ενώ το μεγαλύτερο μέρος από το πρόγραμμα του ΟΝΕ θα είναι ενημερωτικό…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις