Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έκλεισε: Aπό τον ALPHA στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Γρηγοριάδης

ΣΚΑΪ

Συνεχίζεται ο μεταγραφικός πυρετός με τις διοικήσεις των τηλεοπτικών σταθμών να ετοιμάζονται για την επόμενη σεζόν.

Με τις εξελίξεις στην πολιτική σκηνή και την έντονη ειδησεογραφία υπάρχει έντονη κινητικότητα και στους ενημερωτικούς τομείς που ενισχύουν τα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές τους. Έντονη κινητικότητα στον ΣΚΑΪ με αρκετές αλλαγές και νέα πρόσωπα, αλλά με… ιστορικό και βιογραφικό στο ενεργητικό τους θα ανήκουν πλέον στο δυναμικό του σταθμού.

Όπως πρώτα είχα αναφέρει ο Γιάννης Παπαδόπουλος έφυγε από το ΟΡΕΝ και θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ τα σαββατοκύριακα. Επίσης κάθε σαββατοκύριακο τη σκυτάλη στο πρωινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ από τον Γιώργο Αυτιά θα παίρνει ο Γιάννης Πιτταράς που έφυγε από την ΕΡΤ. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου μαζί του θα είναι ο Γιώργος Γρηγοριάδης που αποχωρεί από τον ALPHA και θα αναλάβει μαζί με τον Πιτταρά την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ τα σαββατοκύριακα.

Ο δημοσιογράφος ήταν για χρόνια στον ALPHA, ενώ πέρυσι το καλοκαίρι παρουσίαζε την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού και πρόσφατα είχε καλύψει ως απεσταλμένος του σταθμού τον πόλεμο στην Ουκρανία. Έτσι λοιπόν, με τη μεταγραφή και του Γιώργου Γρηγοριάδη «κλειδώνει» με τον Γιώργο Πιτταρά η παρουσίαση της εκπομπής που έως φέτος παρουσίαζε ο Δημήτρης Καμπουράκης. Και αυτή δεν είναι η τελευταία μεταγραφή αφού… κι άλλα πρόσωπα θα δούμε τη νέα σεζόν σε άλλες τηλεοπτικές συχνότητες από αυτές που βγαίνουν… ακόμα και τώρα….!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις