Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έκλεισε: Από το OPEN στον ΣΚΑΪ παίρνοντας τη θέση της Αντελίνας

ΣΚΑΪ

Η συμφωνία έκλεισε και την επόμενη σεζόν θα είναι στον αέρα του ΣΚΑΪ και μάλιστα όπως ήταν πριν από έναν περίπου χρόνο στο ΟΡΕΝ.

Πριν καλά καλά… στεγνώσει το μελάνι στο προηγούμενο ρεπορτάζ στο newsit.gr που αποκαλύψαμε τα σχέδια της διοίκησης του σταθμού του Φαλήρου για το Big Brother οι δύο πλευρές συναντήθηκαν και το έκλεισαν!

Όπως λοιπόν ανέφερα στο ρεπορτάζ με το «όχι» του Ατζούν στον ΣΚΑΪ για να αναλάβει την παραγωγή του Big Brother, υπήρξε προσέγγιση στον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κακαβά από στέλεχος του ΣΚΑΪ ώστε να αναλάβουν σχολιαστικό ρόλο στο καινούργιο κύκλο του ριάλιτι. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου η συμφωνία έκλεισε και την επόμενη σεζόν το ζευγάρι θα είναι στον ΣΚΑΪ και μάλιστα με διευρυμένο ρόλο. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η συμφωνία με το σταθμό του Φαλήρου είναι ώστε να αναλάβουν εκπομπή και το σαββατοκύριακο, που θα μεταδίδεται την ώρα που προβάλλεται τώρα η εκπομπή με την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη.

Τώρα αν η Αντελίνα θα παραμείνει στον ΣΚΑΪ και θα κάνει κάτι άλλο θα οριστικοποιηθεί σε συνάντηση με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ, αλλά θεωρείται οριστικό ότι τη θέση της στο πρόγραμμα του σταθμού, δηλαδή στη μεσημεριανή ζώνη θα βρεθεί ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κακαβά.

Τέλος αξίζει να αναφέρω πως ο Γκουντάρας δεν το… σκάει από το ΟΡΕΝ αλλά θα παραμείνει έως το τέλος της σεζόν στην ομάδα της εκπομπής «Ευτυχείτε» που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου. Άλλωστε εδώ και αρκετές ημέρες έχει γίνει γνωστό σε συντελεστές της εκπομπής πως την επόμενη σεζόν… όπου είναι η εκπομπή… θα γίνουν αρκετές αλλαγές και για αυτό… λογικά… ο Γκουντάρας «ψάχτηκε» και έκλεισε με τον ΣΚΑΪ για την επόμενη σεζόν…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις