Μελάς Βlog

Εξελίξεις στην «Ώρα για Μελέτη» – Η μία παραίτηση μετά την άλλη…!

Πριν καλά καλά… κρυώσει η μελάνη του πρωινού δημοσιεύματος για τη «Μαζική αποχώρηση από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη»… ήρθαν κι άλλες… με αποτέλεσμα τις τελευταίες ώρες στα γραφεία του ενημερωτικού τομέα του ALPHA να προσπαθούν να αποφασίσουν… τι μέλλει γενέσθαι.

Όπως αναφέραμε στο προηγούμενο δημοσίευμα εκτός από τις τρεις παραιτήσεις θα ακολουθούσαν κι άλλες, κάτι που δεν ήταν λόγω… μαντικών ικανοτήτων του συντάκτη, αλλά γιατί σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τα μέλη της ομάδας της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη είχαν… πολλά να χωρίσουν… κυρίως σε ό,τι αφορά τη θεματολογία της εκπομπής του ALPHA.

Click4more Μαζική αποχώρηση από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Όπως έχει αποδειχτεί από τις επιδόσεις της «Ώρας για Μελέτη» στους πίνακες τηλεθέασης η γραμμή της εκπομπής με θέματα που αρκετά έχουν παίξει σε άλλη εκπομπή του σταθμού αλλά και σε άλλα κανάλια δεν αφορούσε τη μεγαλύτερη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού με αποτέλεσμα… μέχρι σήμερα το πρωί… να είχαν αποχωρήσει τρία μέλη της ομάδας.

Και λέω «μέχρι σήμερα το πρωί» αφού τις τελευταίες ώρες υπάρχουν εξελίξεις, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς «πηγές» φαίνεται να έχουν παραιτηθεί κι άλλοι… για να μην πούμε όλοι… από τους συντελεστές της εκπομπής, προκαλώντας… πονοκέφαλο σε ανώτατα στελέχη του σταθμού. Αν και προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε… επίσημα με τους εμπλεκόμενους, τόσο με στελέχη του ALPHA, όσο και με την ίδια την παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, αλλά και τον υπεύθυνο της εκπομπής Νίκο Μάνεση… κανείς δεν απάντησε.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες ασφαλείς «πηγές» οι παραιτήσεις κι άλλων συντελεστών έχουν υποβληθεί χωρίς ακόμα όμως να έχει δοθεί απάντηση από τη διοίκηση και χωρίς κανείς να μπορεί να εκτιμήσει με σιγουριά αν η «Ώρα για Μελέτη» θα ρίξει σύντομα οριστικά τίτλους τέλους ή θα βρεθούν άλλοι για να τραβήξουν… την εκπομπή.

Αυτό που δικαιολογημένα πάντως εκτιμάται είναι πως αν συνεχίσει να… μελετά τα ίδια θέματα τότε αργά ή γρήγορα θα αναγκαστούν στον ALPHA να την «κόψουν» αφού εκτός από τους συντελεστές θα έχουν αποχωρήσει και οι λιγοστοί εναπομείναντες τηλεθεατές…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Εκπαιδευτική τηλεόραση: Το πρόγραμμα για τη Δευτέρα 30/11/2020

Εκπαιδευτική τηλεόραση: Το πρόγραμμα για τη Δευτέρα 30/11/2020

Σαββατοκύριακο αλλά από τη Δευτέρα η εκπαιδευτική τηλεόραση του υπουργείου Παιδείας, που απευθύνεται σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θα είναι και πάλι καθημερινά, από τις ... Διαβάστε περισσότερα
ΕΡΤ: τεράστια ανταπόκριση για τις θεατρικές παραστάσεις στο ραδιόφωνο

ΕΡΤ: τεράστια ανταπόκριση για τις θεατρικές παραστάσεις στο ραδιόφωνο

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες η προθεσμία για την κατάθεση προτάσεων παραγωγής νέων θεατρικών παραστάσεων που είχε απευθύνει με πρόσκληση η ΕΡΤ. Επιθυμία της διοίκησης ... Διαβάστε περισσότερα
ΕΡΤ: αναβαθμίζει την εικόνα της σε HD και αλλάζει «γήπεδο» για τις αθλητικές διοργανώσεις

ΕΡΤ: αναβαθμίζει την εικόνα της σε HD και αλλάζει «γήπεδο» για τις αθλητικές διοργανώσεις

Σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας (HD) θα εκπέμπει πλέον το πρόγραμμα της ΕΡΤ, ενώ παράλληλα «μετακομίζει» το ΕΡΤSports στη διαδικτυακή της πλατφόρμα με τις αθλητικές διοργανώσεις να ... Διαβάστε περισσότερα