Τρίτη, 28 Μαΐ
26oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Εξώδικο… λίγο πριν την πρεμιέρα!

Εξώδικο… λίγο πριν την πρεμιέρα!

Βρήκαν το… εξώδικό τους πριν ακόμα βρεθούν στον αέρα. Φαίνεται όμως ότι παρ’ όλα αυτά δεν σκοπεύουν να κάνουν πίσω και θα βγάλουν κανονικά ό,τι προγραμμάτιζαν και προ… εξώδικου αποστολής!

Ο λόγος για την εκπομπή «Rodeo» του ΣΚΑΪ με τους Βαγγέλη Περρή, Αθηναΐδα Νέγκα και Άννα Μαρία Βέλλη που σήμερα κάνει πρεμιέρα για δεύτερη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα προβάλλεται σχετικό τρέιλερ που ενημερώνει για την πρεμιέρα και στο οποίο χρησιμοποιούνται πλάνα από το ριάλιτι του EPSILON, το «Survivor Secret». Ο τρόπος που χρησιμοποιούν στο κανάλι του Φαλήρου το ριάλιτί τους φαίνεται ότι δεν άρεσε σε στελέχη του σταθμού των Μελισσίων με αποτέλεσμα να στείλουν εξώδικο και σύμφωνα με το οποίο απαγορεύουν τη χρήση πλάνων της δικής τους παραγωγής… γενικότερα στην εκπομπή κι όχι μόνο για το τρέιλερ. Είναι σαφές ότι στο EPSILON δεν θέλουν το ριάλιτί τους να δεχτεί σχόλια από την εκπομπή του ΣΚΑΪ και έτσι έστειλαν εξώδικο για να τους προλάβουν.

Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς «πηγές» μέχρι αυτή την ώρα στον ΣΚΑΪ δεν φαίνεται να κάνουν πίσω από τη θέλησή τους να… σχολιάσουν το «Survival Secret» και αντίθετα το έχουν ακόμα στη σκαλέτα της εκπομπής τους. Το αν τελικά το αποσύρουν ή όχι θα το διαπιστώσουμε στον αέρα, στην πρεμιέρα τους, απόψε στις 7 το απόγευμα, αν και σύμφωνα με τις ίδιες «πηγές» δεν φαίνεται να υποχωρούν στις… απόψεις τους…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις