Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Εξώδικο του ΑΝΤ1 στον ALPHA για τη Φάρμα

Εξώδικο του ΑΝΤ1 στον ALPHA για τη Φάρμα

Δύσκολη κι ιδιαίτερα ανταγωνιστική η φετινή σεζόν με τους τηλεοπτικούς σταθμούς να δίνουν σκληρή μάχη για την τηλεθέαση και τον ΑΝΤ1 να προχωρά ακόμη και σε εξώδικα για τη Φάρμα.

Η καλή σεζόν από την αρχή φαίνεται και μέρα με τη μέρα προμηνύεται πως όσο περνά ο καιρός τόσο περισσότερο το τηλεοπτικό τοπίο θα μυρίζει… μπαρούτι. Στελέχη αλλά και παρουσιαστές των καναλιών είναι… στα κάγκελα και πολλά συμβαίνουν στο τηλεοπτικό παρασκήνιο. Χαρακτηριστικό είναι ότι από πολύ νωρίς ξεκίνησαν τα εξώδικα μεταξύ των σταθμών με τον ΑΝΤ1 να κάνει την αρχή επιθυμώντας να διαφυλάξει το προϊόν του, τη Φάρμα, από… αποκαλύψεις που προκαλούν ακόμα και εσωτερικές κόντρες.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου χθες (4.11.2021) ο ΑΝΤ1 έστειλε εξώδικο στον ALPHA προειδοποιώντας μέσα από αυτό πως δεν μπορεί να προβάλλει σπόιλερ από το ριάλιτί του, τη Φάρμα. Αφορμή φαίνεται πως στάθηκε το ότι κάμερες εκπομπών του ALPHA προσπαθούν να… απαθανατίσουν τους παίκτες που θα μπουν στη Φάρμα του ΑΝΤ1.

Στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι από χθες οι διαγωνιζόμενοι στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 είναι σε καραντίνα με σκοπό να διασφαλιστεί ότι κανείς από αυτούς δεν νοσεί από κορονοϊό ώστε σε λίγες ημέρες και εφόσον όλα πάνε καλά να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Φαίνεται λοιπόν ότι κάμερες από εκπομπή του ALPHA προσπάθησαν να τραβήξουν τους διαγωνιζόμενους με αποτέλεσμα στον ΑΝΤ1 να αποφασίσουν πως πρέπει να διασφαλίσουν την αποκλειστικότητα του τηλεοπτικού τους προϊόντος και να απαγορεύσουν πλάνα και οποιοδήποτε σπόιλερ.

Στο σημείο δε αυτό αξίζει να αναφέρω ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται να αντιμετωπίζουν… μουρμούρα από «Το πρωινό» που θέλει να μεταδίδει αποκλειστικά τις ειδήσεις για το ριάλιτι πιστεύοντας ότι έτσι θα ανεβάσει τις πτήσεις του στους πίνακες τηλεθέασης.

Έτσι λοιπόν η διοίκηση του ΑΝΤ1 αποφάσισε να στείλει το εξώδικο στον ALPHA, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου σκοπεύουν να ακολουθήσουν την ίδια τακτική και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς αν βγάζουν σπόιλερ για τη «Φάρμα» αλλά και για άλλες παραγωγές τους.

Στο σημείο αυτό να θυμίσω ότι την τακτική του εξωδίκου για απαγόρευση μετάδοσης σπόιλερ έχει ακολουθήσει κι ο ΣΚΑΪ για το Survivor, ενώ πέρυσι το STAR είχε στείλει εξώδικο στον ΑΝΤ1 ώστε να μην… σποϊλάρουν το GNTM στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή τους.

Δικαιολογημένα λοιπόν εκτιμάται πως με την… αρχή που έκανε φέτος ο ΑΝΤ1 θα ακολουθήσουν κι άλλα παρόμοια εξώδικα μεταξύ των σταθμών. Βέβαια το… επίφοβο είναι πως αν τα προϊόντα τους, κυρίως τα ριάλιτι, δεν κερδίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού τότε κάποιοι… μπορεί να παρακαλούν για αναφορές τους σε εκπομπές άλλων σταθμών… μπας και σηκωθούν λίγο υψηλότερα οι τηλεθεάσεις τους…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις