Έλα στη θέση μου: η σειρά που θα πάρει τη θέση της

Την παρουσία της στο τηλεοπτικό τοπίο ολοκληρώνει αυτή τη σεζόν η σειρά του ALPHA έχοντας καταφέρει να σημειώσει υψηλές για το σταθμό τηλεθεάσεις.

Λογικό λοιπόν στον ALPHA να αναζητούν ποια σειρά θα πάρει τη θέση της «Έλα στη θέση μου» την επόμενη σεζόν.

Όπως φαίνεται λοιπόν βρέθηκε και πρόκειται για μία ακόμα ξένη σειρά που «γεννήθηκε» στην Αργεντινή αλλά θα μεταφερθεί στα ελληνικά, όπως έχει γίνει και σε άλλες χώρες που έχουν αγοράσει την ιστορία της. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο τίτλος της είναι «Εκπαιδεύοντας τη Νίνα» (Educando a Nina) και στο επίκεντρό της δύο δίδυμες αδελφές που αγνοούν όμως η μία την ύπαρξη της άλλης, αφού της χώρισαν πολύ μικρές. Η μία, η Νίνα, μεγάλωσε φτωχικά έχοντας όμως καλλιτεχνικές τάσεις, ενώ η άλλη, η Μάρα, δίπλα στο βιολογικό της πατέρα, ο οποίος; δεν έκανε και ό,τι καλύτερο με την ανατροφή της.  Έτσι ενώ η Μάρα βρίσκεται… μπερδεμένη σε δύσκολες κι επικίνδυνες καταστάσεις η Νίνα θα βρεθεί τυχαία στο δρόμο του πατέρα και της αδερφή της, αποφασίζοντας να «εκπαιδευτεί» για να γίνει… κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο και να πάρει τη θέση της αδερφής της.

Μία ιστορία βγαλμένη… από την Αργεντινή που θα αποδοθεί στα ελληνικά με σκοπό την επόμενη σεζόν να είναι η καθημερινή κωμική σειρά του ALPHA στη θέση της «Έλα στη θέση μου». Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ακόμα δεν έχει ξεκινήσει το στήσιμό της γιατί ορισμένα στελέχη του ALPHA θέλουν να δουν την πορεία του καινούργιου τους ριάλιτι που θα βγει σύντομα στον αέρα ώστε να αποφασίσουν… τι εκπαίδευση θα επιλέξουν να δώσουν την επόμενη σεζόν στο τηλεοπτικό κοινό τη συγκεκριμένη ζώνη, είτε μέσω μίας σειράς… είτε μέσω ενός ακόμα ριάλιτι…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Διαζύγιο με το ΟΡΕΝ

Διαζύγιο με το ΟΡΕΝ

Μόλις πριν από λίγες ημέρες αναφέραμε σε ρεπορτάζ του newsit.gr ότι το OPEN εμφανίζεται σαν να έχει σηκώσει «λευκή σημαία», έχοντας τραβήξει χειρόφρενο σε καινούργιες ... Διαβάστε περισσότερα