Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ελένη Μενεγάκη: έκλεισε τους συνεργάτες της

Ελένη Μενεγάκη: έκλεισε τους συνεργάτες της

Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται για την επιστροφή της στο τηλεοπτικό τοπίο και όπως είναι λογικό θέλει να έχει δίπλα της πρόσωπα τα οποία εμπιστεύεται και έχει «δέσει» ώστε να περνούν κι αυτοί καλά και οι τηλεθεατές καλύτερα.

Για αυτό και η Ελένη Μενεγάκη φτιάχνει την ομάδα της, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες με αρκετούς παλιούς και δοκιμασμένους συνεργάτες της που δεν φαίνεται να σκέφτονται στιγμή την πρόταση να βρεθούν ξανά μαζί της.

Ας πάμε λοιπόν στους… έμπροσθεν, αυτούς που θα βλέπετε καθημερινά δίπλα της. Σίγουρη είναι η μετακίνηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου που από τη «Δανάη» θα είναι ξανά στην «Ελένη». Σίγουρη επίσης θεωρείται και η… μετακόμιση, αφού θα πάει στο MEGA από τον ALPHA όπου βρίσκεται, του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου, αφού η σχέση του δημοσιογράφου με την Ελένη είναι πολύχρονη, δοκιμασμένη και αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Δικαιολογημένα λοιπόν εκτιμάται ότι ο έμπειρος Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θα είναι στη μόνιμη και καθημερινή παρέα της «Ελένης».

Ωστόσο για τα υπόλοιπα μέλη της παίζουν ακόμα τρία ονόματα, τα οποία θα αποφασιστούν οριστικά τις επόμενες ημέρες και το ένα από αυτά είναι του Δημήτρη Ουγγαρέζου με τον οποίο έχουν γίνει πολλές συζητήσεις, αλλά η συμφωνία και από τις δύο πλευρές θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Ένα άλλο πρόσωπο που… θέλει καρέκλα δίπλα από την Ελένη Μενεγάκη είναι επίσης γνωστός παρουσιαστής… που ακόμα όμως δεν έχει κλείσει… και για αυτό δεν θα προδώσω περισσότερα, έως να αποφασιστεί τι θα γίνει. Άντε, να προδώσω… κάτι… όπως ότι στο βιογραφικό του έχει πολλές εκπομπές, ακόμα και σε παραγωγές… στο εξωτερικό! (νιάου… νιάου!).

Τις επόμενες ημέρες επίσης θα οριστικοποιηθεί και το πρόσωπο που θα «μεταγραφεί» από τον ενημερωτικό τομέα στην καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή αναλαμβάνοντας τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο. Άντε, για να προδώσω κάτι και για το πρόσωπο που είναι κοντά, θα πω ότι υπήρξε παλαιότερα σε εκπομπή άλλου σταθμού τα σαββατοκύριακα, ενώ τελευταία στο MEGA έχει… μονόλεπτες παρουσίες (εδώ ένα «νιάου» γιατί είναι λίγο πιο δύσκολο), αλλά φαίνεται να κερδίζει τη θέση του στην «Ελένη».

Πάμε όμως, στα πρόσωπα, τους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη πίσω από τις κάμερες και μπορεί να μην είναι… ευρέως γνωστοί, όπως οι… μπροστινοί, αλλά η έμπειρη παρουσιάστρια γνωρίζει πως χωρίς τη στήριξή τους… δεν γίνεται δουλειά. Είναι γνωστό ότι στην αρχισυνταξία θα είναι πάλι η επί σειρά ετών συνεργάτιδά της, η Ελένη Γελαλή, ενώ την οργάνωση της εκπομπής της, όπως και των άλλων καθημερινών ψυχαγωγικών εκπομπών του MEGA θα έχει ο Κεβόρκ Ντε Σαρκισιάν με μακρά πορεία και στην «Ελένη» αλλά και σε πολλές… πολλές ακόμα εκπομπές.

Κι επειδή η τηλεόραση είναι… εικόνα, το «πρόσταγμα», ή αλλιώς σκηνοθεσία και ευρύτερα «καλλιτεχνική επιμέλεια» της εκπομπής θα έχει ο Άκης Μπαρμπουζάνης που… φωτίζει την παρουσιάστρια πολλά χρόνια και έχει δικαιολογημένα κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Την τηλεσκηνοθεσία θα αναλάβει όπως φαίνεται και πάλι ο Νίκος Αγγελόπουλος που συνεργάστηκε μαζί της την τελευταία της σεζόν στον ALPHA.   

Αυτοί λοιπόν, είναι οι βασικοί συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη που θα είναι ξανά δίπλα της την καινούργια σεζόν στο MEGA που η παρουσιάστρια επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο με mega-λο κέφι. Για του κεφιού το αληθές, κάντε λίγες ημέρες υπομονή καθώς πολύ σύντομα θα ξεκινήσει να προβάλλεται και τρέιλερ από το MEGA, το οποίο γυρίστηκε στο τέλος της προηγούμενης βδομάδας και η Ελένη Μενεγάκη… θα αποκαλύψει κι άλλα…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις