Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ελένη Μενεγάκη: Η ώρα των mega-λων αποφάσεων

Ελένη Μενεγάκη: Η ώρα των mega-λων αποφάσεων
Φωτογραφία αρχείου

Η επιλογή της να αποχωρήσει από το τηλεοπτικό τοπίο έχει προκαλέσει πλήθος φημών για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα.

Δικαιολογημένα εκτιμάται ότι αυτό δεν θα αργήσει με τα σενάρια για το πού, αλλά και το σε ποια ζώνη να πληθαίνουν.

Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ στο newsit.gr περισσότεροι από ένας τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν έρθει σε επαφή με την Ελένη Μενεγάκη με σκοπό να συνεργαστούν την επόμενη σεζόν. Όπως φαίνεται όμως η «ωραία Ελένη» βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με το MEGA, με αξιόπιστες «πηγές» να αναφέρουν μάλιστα ότι οι τελευταίες επαφές δεν έχουν να κάνουν με το… πόσο, αλλά το πώς θα είναι το πλαίσιο συνεργασίας.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να βρεθεί ξανά στη μεσημεριανή ζώνη, ενώ στελέχη του MEGA φαίνεται πως επιθυμούν την Ελένη να επιστρέφει στην πρωινή ζώνη, όπου ξεκίνησε, εκτιμώντας ότι εκείνη την ώρα θα μπορούν να «πουλήσουν» καλύτερα το brand name της.

Με δεδομένο, μάλιστα, πως και η ίδια γνωρίζει πως δεν μπορεί να «συντηρήσει» αυτό το brand name με πολύχρονη απουσία από το τηλεοπτικό τοπίο, οι ίδιες αξιόπιστες «πηγές» τονίζουν ότι είναι η ώρα των mega—λων αποφάσεων για την παρουσιάστρια και σύντομα το συμβόλαιο θα είναι στο τραπέζι ώστε να επισημοποιηθεί ότι στις αρχές της καινούργιας σεζόν η Ελένη Μενεγάκη θα καλωσορίσει τους τηλεθεατές στη συχνότητα του MEGA… ελπίζοντας ότι θα ανταποκριθούν στην επιστροφή της…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις