Παρασκευή, 12 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έλεος με Αννίτα Πάνια και Ηλία Ψινάκη

Έλεος με Αννίτα Πάνια και Ηλία Ψινάκη

Μία τηλεοπτική συνάντηση που δικαιολογημένα αναμένεται με ενδιαφέρον για να διαπιστωθεί τι έχουν ετοιμάσει η Αννίτα Πάνια με τον Ηλία Ψινάκη.

Απόψε λοιπόν η εκπομπή τους «Έλεος» κάνει πρεμιέρα στο MEGA και όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του σταθμού «Το πιο ανατρεπτικό late night-talk show καταφθάνει στην μικρή οθόνη και υπόσχεται να μας χαρίσει μεγάλες στιγμές, γεμάτες χιούμορ, καυστικά σχόλια αλλά και ουσιαστικές συζητήσεις με ενδιαφέροντες καλεσμένους».

Πρώτος τους καλεσμένος είναι ο Αντώνης Σρόιτερ, ο επί 14 χρόνια anchorman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, ο οποίος δίνει μία ειλικρινή συνέντευξη. Μιλά για την τηλεοπτική του πορεία, τον γάμο του με την Ιωάννα Μπούκη, τις κόρες τους αλλά και για άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του. Αποδεικνύεται άκρως ετοιμοπόλεμος και εντυπωσιακά ετοιμόλογος απέναντι στις εύστοχες και προβοκατόρικες ερωτήσεις των δύο παρουσιαστών.

«Πριν γίνεις newscaster ήσουν και άνθρωπος;» τον ρωτά η Αννίτα με τον μοναδικό της τρόπο.

«Για ένα μικρό διάστημα έχω υπάρξει και άνθρωπος» είναι η αφοπλιστική απάντηση του Αντώνη Σρόιτερ.

Θα έχουμε μάλιστα την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τόσο την προετοιμασία της συνέντευξης, καθώς και όσα συνέβησαν αφού ολοκληρώθηκε. Και επειδή δεν θα μπορούσε να λείπει η διάδραση με τους τηλεθεατές, ακολουθεί ένα πολύ ιδιαίτερο «Podcast!», με την Αννίτα και τον Ηλία να δίνουν συμβουλές ζωής σε όσους τις έχουν ανάγκη.

Απόψε στις 00:10, το «ΕΛΕΟΣ!» έρχεται στο MEGA με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη να ενώνουν τις δυνάμεις και τις δυναμικές τους προσωπικότητες και οι τηλεθεατές θα διαπιστώσουν το τηλεοπτικό αποτέλεσμα αυτού του ιδιαίτερα ανατρεπτικού και… εκρηκτικού συνδυασμού!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις