Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έλεος: Πρεμιέρα για την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη

Έλεος: Πρεμιέρα για την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη

Μία εκπομπή, ένα late night talk show που αναμένεται με ενδιαφέρον από τη συχνότητα του MEGA, αφού οικοδεσπότες του θα είναι η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης. Δικαιολογημένα εκτιμάται ότι θα είναι… ανατρεπτικό τηλεοπτικό αποτέλεσμα, ενώ ακόμα και ο τίτλος του, Έλεος, μας προϊδεάζει για αυτό.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του MEGA για την εκπομπή «Έλεος»: «Ένα ανατρεπτικό τηλεοπτικό ζευγάρι, που παίρνει άριστα στη χημεία, θα διανυκτερεύει στις οθόνες μας. Ενώνοντας τις δυνάμεις και τις δυναμικές προσωπικότητές τους, η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης θα μας υποδέχονται σε ένα σκηνικό, που θα κρύβει πολλές εκπλήξεις».

Και συνεχίζει: «Και επειδή η καλή χημεία αρχίζει από τα καμαρίνια, θα τους βλέπουμε όσο ετοιμάζονται να βγουν στο κυρίως πλατό, να σχολιάζουν με χιούμορ, τόλμη και ευαισθησία, από τα πιο ανάλαφρα ως τα πιο σοβαρά θέματα της επικαιρότητας.

Οι καλεσμένοι θα προέρχονται από τον χώρο της τέχνης, της τηλεόρασης, του αθλητισμού και της πολιτικής, ενώ δεν θα λείπουν και άνθρωποι οι οποίοι θα συστήνονται μέσα από τις ξεχωριστές ιστορίες τους. Όλοι, νιώθοντας άνετα με τους δύο φιλόξενους οικοδεσπότες, θα αποκαλύπτονται και θα ανοίγουν ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης. Σαν αυτές τις κουβέντες, που κάνουμε χαλαροί στο σπίτι και δεν καταλαβαίνουμε πότε πέρασε η ώρα!

Μια χορταστική εκπομπή όπου η Αννίτα Πάνια, με το έμφυτο ταλέντο στην ουσιαστική συζήτηση και στο να κάνει τον καλεσμένο της να νιώσει οικεία και εξομολογητικά, και ο Ηλίας Ψινάκης, με τον δημιουργικό αυθορμητισμό και το εύστροφο σχόλιο, θα συνυπάρχουν και θα αλληλοσυμπληρώνονται».

Από την Τρίτη 24 Ιανουαρίου λοιπόν, στις 00:10, η Αννίτα Πάνια με τον Ηλία Ψινάκη θα λένε «Έλεος» και θα καλούν τους τηλεθεατές στο MEGA επιθυμώντας να τους… ξενυχτούν για καλό λόγο…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις