Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ελισάβετ Μουτάφη και Γιώργος Καραμίχος πρωταγωνιστές στη νέα σειρά του Γιώργου Γκικαπέππα

Ελισάβετ Μουτάφη και Γιώργος Καραμίχος πρωταγωνιστές στη νέα σειρά του Γιώργου Γκικαπέππα

Η σειρά «Το βραχιόλι της φωτιάς» που προβλήθηκε από την ΕΡΤ1 απέσπασε δικαιολογημένα πολύ θετικά σχόλια, ανοίγοντας το δρόμο για μία ακόμα σειρά που θα φέρει την υπογραφή του Γιώργου Γκικαπέππα.

Η διοίκηση της ΕΡΤ έδωσε λοιπόν το «πράσινο φως» για μία μίνι σειρά σε σκηνοθεσία, αλλά και σενάριο του Γιώργου Γκικαπέππα που θα έχει τίτλο «Έρημη χώρα».

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε… για να μην πω «απολαύσουμε» ξανά την Ελισάβετ Μουτάφη (που «έγραψε» με την ερμηνεία της στο «Βραχιόλι της φωτιάς») και τον Γιώργο Καραμίχο, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί το καστ.

Η μίνι σειρά «Έρημη χώρα» 8 επεισοδίων είναι σε παραγωγή του ERTFLIX, με σκοπό δηλαδή να προβληθεί πρώτα από τη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ και στη συνέχεια να βγει στον αέρα της ΕΡΤ1.

Τα γυρίσματα προγραμματίζεται να ξεκινήσουν μετά το Πάσχα ώστε η «Έρημη χώρα» να είναι στο περιβάλλον του ERTFLIX τον Οκτώβριο για να μπορούν οι τηλεθεατές να την παρακολουθήσουν και… σίγουρα… να την απολαύσουν…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις