Κυριακή, 21 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Τα τρία πρόσωπα που «αγκαλιάζουν» την καρέκλα του κριτή

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Τα τρία πρόσωπα που «αγκαλιάζουν» την καρέκλα του κριτή

Πολλά έχουν γραφτεί και πολλά περισσότερα έχουν ακουστεί για το talent show «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» που είναι προγραμματισμένο να βγει αυτή τη σεζόν από τον ΑΝΤ1.

Η αλήθεια είναι ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου θέλουν να το βγάλουν όσο γίνεται πιο καλό, λαμπερό και φαντασμαγορικό, καθώς αποτελεί και… στοίχημα να αποδείξουν ότι το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο talent show γύρισε… σπίτι του (ΑΝΤ1), στο κανάλι δηλαδή που το έφερε για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Ενώ όμως, δεν έχει κλειδώσει ακόμα ποιος θα παρουσιάζει το νέο κύκλο του στον ΑΝΤ1 φαίνεται ότι τρία πρόσωπα είναι πολύ κοντά να καθίσουν στις θέσεις της κριτικής επιτροπής. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου οι -κατά αλφαβητική σειρά για να μην έχουμε παρεξηγήσεις!- Γρηγόρης Αρναούτογλου, Τάκης Ζαχαράτος και Ζέτα Μακρυπούλια έχουν… πιάσει τα μπράτσα στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές για να πάρουν επίσημα τη θέση!

Ωστόσο, αξίζει να αναφέρω ότι σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η διοίκηση του ΑΝΤ1 θέλει ένα ακόμα πρόσωπο στην κριτική επιτροπή που ίσως και να μην είναι τόσο… τηλεοπτικά γνωστό, αλλά εκτιμούν ότι θα… δέσει με τα άλλα τρία… αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή.

Οι οριστικές επαφές με Αρναούτογλου, Ζαχαράτο και Μακρυπούλια θα γίνουν τις επόμενες ημέρες καθώς είναι προγραμματισμένο στα τέλη του μήνα να ξεκινήσουν τα γυρίσματα ώστε στα μέσα του επόμενου, του Οκτωβρίου, το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο να βγει ξανά από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με την ελπίδα να δείξει… ταλέντο στη διεκδίκηση τηλεοπτικού κοινού…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις