Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επιστρέφει η Μουρμούρα-Καινούργια επεισόδια μετά τα κρούσματα κορονοϊού

Επιστρέφει η Μουρμούρα-Καινούργια επεισόδια μετά τα κρούσματα κορονοϊού

Προβλήματα στην παραγωγή της σειράς είχε προκαλέσει η πανδημία καθώς είχαν εντοπιστεί κρούσματα κορονοϊού με αποτέλεσμα να σταματήσουν τα γυρίσματα.

Τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ελέγχου στην παραγωγή της αγαπημένης σειράς εντοπίστηκαν κάποιοι θετικοί στον κορονοϊό και έτσι η διοίκηση του ALPHA, ακολουθώντας τους προβλεπόμενους κανόνες, ανέβαλε τα γυρίσματα. Από την προηγούμενη βδομάδα λοιπόν προβάλλονται επεισόδια σε επαναλήψεις, αλλά μετά την καραντίνα και τον επανέλεγχο στους συντελεστές μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες όπου τα τεστ βγήκαν αρνητικά, οι κάμερες έπιασαν ξανά δουλειά. Αποτέλεσμα; Την επόμενη βδομάδα οι «Μουρμούρηδες» θα είναι ξανά στο πρόγραμμα του ALPHA με καινούργια επεισόδια.  

Πάρτε λοιπόν μία γεύση από το τι θα γίνει στα επόμενα καινούργια επεισόδια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Στο 66ο επεισόδιο, τη Δευτέρα 5 Απριλίου, όπου guest είναι ο Τόλης Παπαδημητρίου

Η Μένη έρχεται στην Αθήνα για να συναντήσει τον Κανάτη (Τόλης Παπαδημητρίου) αλλά τελικά φορτώνεται στον Άγγελο και τη Βέλη.

Ο Κανάτης έρχεται στον Πύργο να κάνει έκπληξη στη Μένη, μόνο που ταυτόχρονα είχαν ραντεβού στην Αθήνα.

Για να γλιτώσει μια αγγαρεία ο Μηνάς, επικαλείται έναν εφιάλτη που είδε, αλλά δεν πιάνουν αυτά στη Βούλα. Μήπως όμως είχε δίκιο;

Η Ξένια κι ο Μπάμπης προσπαθούν να μεταπείσουν την Σοφία ώστε να μην πάει στην Γαλλία με τον Γιωργάκη. Και κουβέντα στην κουβέντα η Ξένια λέει μια βαριά κουβέντα για το Μπάμπη και όλα τινάζονται στον αέρα…

Την Τρίτη, 6 Απριλίου, στο 67ο επεισόδιο, γυρίζοντας σπίτι, ο Μηνάς και η Βούλα από μια ωραία έξοδο, ανακαλύπτουν πως κανείς τους δεν έχει πάρει κλειδιά!

Η Βέλη αντιμετωπίζει τα παράπονα των εργαζομένων στον ξενώνα, ώσπου συνειδητοποιεί ότι ο Άγγελος έχει ταχθεί με το μέρος τους.

Με αφορμή την εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση που συμμετέχει το Λύκειο της Ξένιας, γεννιούνται ερωτήματα στο Μπάμπη και στην Ξένια. Αν ζούσαν το 1821, θα πολεμούσαν; Και ποιος από τους δυο θα γινόταν ήρωας;

Η Μένη πείθει τον κυρ-Ηλία να συμμετάσχει σ’ ένα διαγωνισμό… κατανάλωσης φαγητού!

Και στο 68ο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τετάρτη 7 Απριλίου.

Όταν η Άλκηστη δημοσιεύει ένα ποίημα της, η Βέλη μπαίνει στη διαδικασία να αποδείξει ότι μπορεί κι αυτή να γράψει ποίηση. Θα αντέξει ο Άγγελος την καινούρια της τρέλα;

Ο Μηνάς φέρνει μια κιθάρα, με ύποπτη προέλευση… Πόσο θα μπορέσει να κρατήσει κρυφή την κουτσουκέλα του από την Βούλα;

Η Ξένια προσπαθεί να ανεβάσει την λίμπιντο του Μπάμπη με κάτι μαντζούνια. Αλλά τελικά αντί να κάνουν σεξ…

Ο Σωτήρης και ο Μήτσος αρχίζουν να κάνουν πάρα πολύ παρέα, κάτι που αναστατώνει ιδιαίτερα την Καίτη και τον Ηλία.

Από την ερχόμενη βδομάδα λοιπόν οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς θα σταματήσουν… να μουρμουράνε… αφού η «Μουρμούρα» θα είναι ξανά στο πρόγραμμα του ALPHA με καινούργια επεισόδια!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις