Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επιστρέφει το «Just The 2 Of Us»

Επιστρέφει το «Just The 2 Of Us»

Ξεκίνησε σημειώνοντας υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης αλλά αμέσως μετά την πρεμιέρα δεν πρόλαβε να κάνει… σεκοντιέρα αφού σταμάτησαν τα γυρίσματα λόγω του κορονοϊού.

Φαίνεται όμως πως αμέσως μετά το Πάσχα ο Νίκος Κοκλώνης θα υποδεχτεί ξανά τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του OPEN και οι Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Σταυροπούλου, Μαρία Μπακοδήμου με τον Σταμάτη Φασουλή θα κρίνουν ξανά τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια. Όπως μάλιστα είπε και ο Νίκος Κοκλώνης στο «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά σκέφτονται αμέσως μετά το Πάσχα να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου η διοίκηση του σταθμού με την εταιρεία παραγωγής προγραμματίζουν το πρώτο γύρισμα να γίνει την Τρίτη 21 Απριλίου ώστε το «Just The 2 Of Us» να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο το Σάββατο 25 Απριλίου. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου δεν αποκλείεται να… αλλάξει μέρα προβολής αλλά για αυτό θα αποφασίσουν τις επόμενες ημέρες.

Πάντως αξίζει να αναφέρω ότι όλοι οι συμμετέχοντες έχουν δηλώσει… ανυπόμονοι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και μέσα από το show να περάσουν αυτοί καλά… κι οι τηλεθεατές καλύτερα…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις