Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η επιτροπή του «Ελλάδα»… με τη βούλα! Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Η επιτροπή του «Ελλάδα»… με τη βούλα! Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Οι υπογραφές έπεσαν και είναι οριστικό ότι σύντομα θα καθίσουν στις καρέκλες της επιτροπής με σκοπό να κρίνουν τους διαγωνιζόμενους στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Βέβαια όπως πρώτα σας είχαμε ενημερώσει από το newsit.gr η επιτροπή είχε κλειστεί αλλά εκκρεμούσαν οι τελικές υπογραφές κάτι που έγινε πριν από λίγο και έτσι επίσημα και με τη… βούλα ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει ότι:

“Γιώργος Καπουτζίδης, Μαρία Μπακοδήμου, Σάκης Τανιμανίδης ξεδιπλώνουν όλα τους τα χαρίσματα προκειμένου να υποδεχτούν και να ανακαλύψουν μέσα από το «ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ : ποιος είναι πιο ξεχωριστός.

Οι τρεις κριτές παίρνουν θέσεις και δηλώνουν έτοιμοι να βρουν ποιος έχει το μεγαλύτερο ταλέντο με την υποστήριξη του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού.

Ετοιμαστείτε για καθηλωτικές performances στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Γιατί, ναι : «ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ».”  

Έτσι λοιπόν την Κυριακή που είναι προγραμματισμένο το πρώτο γύρισμα ο Γιώργος Λιανός θα παρουσιάσει τους διαγωνιζόμενους στους κριτές και σύντομα οι τηλεθεατές θα δουν το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» να κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ με σκοπό να προβάλλεται κάθε Κυριακή και Δευτέρα.

Λογικό βέβαια να περιμένουμε έξυπνα σχόλια και ενδιαφέρουσες απόψεις από τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Μαρία Μπακοδήμου που έχουν αποδείξει ότι… το έχουν, αλλά και να διαπιστώσουμε αν μπορεί δίπλα τους να σταθεί ο Σάκης Τανιμανίδης ή θα… δικαιώσει όσους δεν τον ήθελαν στην επιτροπή…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις