Πέμπτη, 30 Μαΐ
27oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Εργαζόμενοι ΣΚΑΪ: «Δεν φιμωνόμαστε και δεν πτοούμαστε από καμία απειλή»

Εργαζόμενοι ΣΚΑΪ: «Δεν φιμωνόμαστε και δεν πτοούμαστε από καμία απειλή»

Ενωμένοι και αποφασισμένοι εμφανίζονται σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι του ΣΚΑΪ μετά την τρομοκρατική επίθεση, στέλνοντας σαφές μήνυμα πως θα συνεχίσουν «τη μάχη για την ενημέρωση».

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι για την βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΙ

«Σήμερα, ο όμιλος ΣΚΑΪ δέχθηκε μια άνανδρη τρομοκρατική επίθεση, με εκρηκτικό μηχανισμό που τοποθετήθηκε στις εγκαταστάσεις του. Ό,τι κι αν είχαν στο μυαλό τους οι εμπνευστές της επίθεσης έμεινε ευτυχώς μόνο στις υλικές ζημιές. Όλοι οι εργαζόμενοι που βρίσκονταν στο κτήριο, δημοσιογράφοι και τεχνικοί, το εγκατέλειψαν έγκαιρα και με ασφάλεια.
Όπως έχουμε αποδείξει εδώ και δεκαετίες, οι εργαζόμενοι του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης και της ιστοσελίδας του ΣΚΑΪ δεν φιμωνόμαστε και δεν πτοούμαστε από καμία απειλή, όποια μορφή κι αν έχει. Ο ΣΚΑΪ θα συνεχίσει να επιτελεί με επαγγελματισμό και αντικειμενικότητα την δημοσιογραφική του αποστολή.
Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΣΚΑΪ στοχοποιείται.  Έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν από πολλαπλά κέντρα και με διαφορετικές κάθε φορά επιδιώξεις, δίχως να κάμπτει ούτε κατ’ ελάχιστον τον επαγγελματισμό των 500 εργαζομένων του ομίλου.
Αναμένουμε από την ελληνική Πολιτεία να εξιχνιάσει άμεσα το τρομοκρατικό χτύπημα και να  φέρει τους δράστες ενώπιον της δικαιοσύνης.  Όλοι οι δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι τους ΣΚΑΪ δεσμευόμαστε απέναντι στους εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές, ακροατές και αναγνώστες μας ότι θα συνεχίσουμε την μάχη για την ενημέρωση, την πολυφωνία και τη δημοκρατία».

Να αναφέρω ότι αμέσως μετά τη βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΪ στις εγκαταστάσεις του σταθμού άρχισαν να καταφθάνουν όλοι οι εργαζόμενοι και αμέσως αποφασίστηκε η σύνταξη της παραπάνω ανακοίνωσης.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις