Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έρχεται το ανατρεπτικό «Απόψε Μόνο»

Έρχεται το ανατρεπτικό «Απόψε Μόνο»

Ετοιμάζονται να πάρουν θέση στο πρόγραμμα του MEGA με σκοπό να κάνουν τους τηλεθεατές να περνούν καλά και να γελάνε… αργά το βράδυ.

Ο Λάμπρος Φισφής και η κωμική του ομάδα όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του σταθμού «έρχονται για να παρουσιάσουν… ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ το πιο γρήγορο, ανατρεπτικό και απρόβλεπτο late night comedy show.

Κάθε Πέμπτη, ο Λάμπρος Φισφής μαζί με τον Δημήτρη Μακαλιά, τον Ζήση Ρούμπο, τον Γιάννη Σαρακατσάνη αλλά και τους Θωμά Ζάμπρα και Άγγελο Σπηλιώπουλο, υποδέχονται πρόσωπα της επικαιρότητας, ηθοποιούς, τραγουδιστές, stand-up comedians, celebrities, you tubers, δημοσιογράφους κ.α, στο ξενοδοχείο Μπάγκειον, το ιστορικό κτήριο της πλατείας Ομονοίας.

Κάθε επεισόδιο είναι (γ)ραμμένο στα μέτρα των καλεσμένων τους. Σε αυτό το late night comedy show όλα επιτρέπονται, αρκεί να είναι αστεία.»

Την παρουσίαση και αρχισυνταξία της εκπομπής έχει αναλάβει ο Λάμπρος Φισφής και τη σκηνοθεσία ο Αλέξανδρος Ζαρμπής.

Το καινούργιο late night comedy show «Απόψε Μόνο» είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, στις 11:30 το βράδυ και κάθε Πέμπτη την ίδια ώρα στο MEGA θα αποδεικνύουν αν τελικά το χιούμορ τους είναι και… τηλεοπτική υπόθεση…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις