Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έρχονται οι Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα στο MEGA – Γνωρίστε τους πρωταγωνιστές της νέας σειράς

Έρχονται οι Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα στο MEGA – Γνωρίστε τους πρωταγωνιστές της νέας σειράς

Μία καινούργια σειρά με την υπογραφή του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου και με αγαπημένους ηθοποιούς, κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής (15/10) στο MEGA

Η κωμική σειρά βασίζεται στην επιτυχημένη ομότιτλη θεατρική παράσταση, περιγράφοντας τη ζωή και τις καθημερινές συγκρούσεις των κατοίκων μιας φανταστικής κωμόπολης της κεντρικής Ελλάδας, του Κουδουναρίου.

Στο επίκεντρο της ιστορίας η Πένη και ο Λυκούργος Νταλαούρας, εκλεκτοί κάτοικοί του, που ονειρεύονται ότι η μοναχοκόρη τους θα κάνει έναν γάμο αντάξιο των προσδοκιών τους. Με έναν πρίγκιπα ή έστω με έναν λόρδο. Όταν η νεαρή θα επιστρέψει στο σπίτι με τον συμφοιτητή της τον οποίο γνώρισε στο Λονδίνο, όλοι πιστεύουν ότι θα συμπεθεριάσουν με αληθινούς λόρδους. Από τη στιγμή που θα καταλάβουν πως η οικογένεια του υποψήφιου γαμπρού είναι από τα διπλανά Τίρανα, οι σουρεαλιστικές καταστάσεις θα ξεπεράσουν κάθε όριο. Οι Αλβανοί συμπέθεροι είναι ο καταλύτης, που θα βοηθήσει να ξεδιπλωθούν ο νεοπλουτισμός, η ξιπασιά, ο σουσουδισμός, η απληστία, η ημιμάθεια, η επιπολαιότητα και πάνω απ’ όλα η ανειλικρίνεια, που γίνεται διαρκώς αιτία για αλυσιδωτές αστείες… επιπλοκές.

Οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» έρχονται σήμερα, στις 21:00 και στο πρώτο επεισόδιο με τίτλο «Ξαφνικός έρωτας» η Πένη Νταλαούρα και ο άντρας της Λυκούργος αποχαιρετούν την κόρη τους Λίζα που πηγαίνει στην Αθήνα να ξεκινήσει τις σπουδές της σε ένα ιδιωτικό κολέγιο. Μαζί της όμως, ταξιδεύει κι η Πένη προκειμένου να την βοηθήσει να εγκατασταθεί και στην Αθήνα τα πράγματα παίρνουν αναπάντεχη τροπή. Η Πένη γνωρίζει έναν συνομήλικο της,  γοητευτικό Αλβανό, τον Μπουκουράν και τον ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Έτσι ένα βράδυ που η Λίζα λείπει η Πένη δέχεται στο διαμέρισμα τους τον Μπουκουράν και το κουβάρι με τις απίστευτες κωμικές στιγμές και ανατροπές αρχίζει να… τυλίγεται γύρω από τους πρωταγωνιστές. 

Πρωταγωνιστούν : Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Τζένη Μπότση, Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Βάσω Γουλιελμάκη, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσοβού, Τζένη Καζάκου, Daniel Nurka

Και σε ξεχωριστούς ρόλους :

Η Ελένη Γερασιμίδου, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Πηνελόπη Πιτσούλη και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Απόψε λοιπόν, στις 9, οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» έρχονται στο MEGA και δικαιολογημένα εκτιμάται ότι θα αγαπηθούν πολύ…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις