Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Έτερος Εγώ-Κάθαρσις»: έρχεται ο καινούργιος κύκλος

«Έτερος Εγώ-Κάθαρσις»: έρχεται ο καινούργιος κύκλος

Τέλος στα γυρίσματα και σύντομα οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το νέο κύκλο επεισοδίων της αστυνομικής σειράς.

Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newsit.gr μετά την επιτυχία του πρώτου κύκλου η COSMOTE TV αποφάσισε την παραγωγή ενός ακόμα κύκλου 8 επεισοδίων σε σενάριο και σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια με τίτλο «Έτερος Εγώ-Κάθαρσις», που θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στη συνδρομητική πλατφόρμα το φθινόπωρο του 2020.

Η τηλεοπτική ανθολογία του «Έτερος Εγώ» βασίζεται στο ομώνυμο βραβευμένο αστυνομικό θρίλερ του 2016 και ο νέος κύκλος επικεντρώνεται σε μία σειρά δολοφονιών με θύματα φοιτήτριες που ταράζει τους Πανεπιστημιακούς κύκλους. Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαϊνης, που τον ενσαρκώνει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, έρχεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, καθώς βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης, συνεργάτης και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Όσο η ιστορία εκτυλίσσεται, οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη και μία καλοστημένη πλεκτάνη που συνδέει όλες τις υποθέσεις αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια. Το σενάριο είναι μία ιδέα του Σωτήρη Τσαφούλια, το οποίο υπογράφει μαζί με την Κατερίνα Φιλιώτου.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους εκτός από τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη ερμηνεύουν o Πέτρος Λαγούτης ως υπαστυνόμος Παντελής Σκλαβής, η Βίκυ Παπαδοπούλου, που υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, αλλά και ο Μάνος Βακούσης ως εν αποστρατεία ταξίαρχος της αστυνομίας.

Τον ρόλο του νέου υπαρχηγού του τμήματος ανθρωποκτονιών αναλαμβάνει σε αυτόν τον κύκλο ο Τάσος Νούσιας.

Το καστ πλαισιώνεται, επίσης, από τους: Σπύρο Παπαδόπουλο, Κατερίνα Διδασκάλου, Κόρα Καρβούνη, Ορφέα Αυγουστίδη, Μελισσάνθη Μαχούτ, Άννα Μενενάκου, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Πολύδωρο Βογιατζή, Γεράσιμο Γεννατά, Λάζαρο Γεωργακόπουλο, Χρήστο Σαπουντζή, Κωνσταντίνο Τζούμα, Δημήτρη Καπετανάκο κ.α.

Στις αρχές της καινούργιας σεζόν λοιπόν οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν ακόμα κύκλο της αστυνομικής σειράς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις