Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ετοιμάζονται για την πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου! Η επίσημη ανακοίνωση!

Ετοιμάζονται για την πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου! Η επίσημη ανακοίνωση!

Με το… τζιτζίκι στα δέντρα θα ξεκινήσει η φετινή σεζόν και με τον υδράργυρο στο τηλεοπτικό τοπίο να… χτυπά ήδη υψηλές θερμοκρασίες καθώς οι περισσότεροι είναι σε φάση προετοιμασίας.

Ανάμεσά τους και το new face του ΣΚΑΪ αλλά με τηλεοπτική εμπειρία στο Κρήτη TV, η Ιωάννα Μαλέσκου, που θα λέει καθημερινά «Love It» δίνοντας τη μάχη της τηλεθέασης μέσα από την καινούργια εκπομπή.

Όπως είχαμε γράψει πρώτα στο Newsit.gr έχει κλείσει η παρέα της, τα πρόσωπα δηλαδή που θα είναι μαζί της καθημερινά και όπως αναφέρει επίσημα ο ΣΚΑΪ

«Η Ιωάννα Μαλέσκου έρχεται με μία νέα παρέα στον ΣΚΑΪ και θα αλλάξει τα μεσημέρια μας. O Παναγιώτης Χατζηδάκης, η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Μάνος Μαγιάτης με το «Love it» θα γίνουν η καθημερινή μας συνήθεια.

Αποκλειστικές ειδήσεις, πρόσωπα που αγαπάμε και χρηστικά θέματα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας. Προτάσεις για μόδα και ομορφιά. Συνεντεύξεις αλλά και συμβουλές από special editors.»

(ΦΩΤΟ 2)

Η Ιωάννα Μαλέσκου με την παρέα της θα πουν το πρώτο «Love it» τη Δευτέρα 31 Αυγούστου σκοπεύοντας καθημερινά, από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι να κάνουν τους τηλεθεατές να συντονίζονται στον ΣΚΑΪ για να τους παρακολουθήσουν…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις