Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τίτλοι τέλους! Ετοιμάζουν τον αντικαταστάτη

Τίτλοι τέλους! Ετοιμάζουν τον αντικαταστάτη

Ήρθε… πάτωσε… και αποχωρεί. Για αυτό και αποφάσισαν πως είναι καλύτερα να… ποντάρουν σε αυτό που είχε κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και δεν πήγαινε το σταθμό… κάτω στους πίνακες τηλεθέασης.

Οριστικά λοιπόν με το τέλος του χρόνου θα αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό που αν κρίνουμε από τις επιδόσεις του στους πίνακες τηλεθέασης… δεν θα στεναχωρηθεί από την απώλεια.

Όπως λοιπόν πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newsit.gr το «Πάνω Κάτω» μας αφήνει και ο ALPHA σκοπεύει να κάνει… deal με τους τηλεθεατές προβάλλοντας ξανά το ομότιτλο τηλεπαιχνίδι, το DEAL, με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο που… πλήρωσε τις επιλογές της διοίκησης να σταματήσουν κάτι πετυχημένο και να ποντάρουν σε κάτι… παρωχημένο!

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου αν και εκκρεμεί η συμφωνία με την ξένη εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματά του «Deal» η διοίκηση του ALPHA έχει δώσει εντολή να στηθεί το σκηνικό του τηλεπαιχνιδιού ώστε αμέσως μετά τις γιορτές ο Φερεντίνος να κάνει… παιχνίδι.

Έτσι λοιπόν σύντομα θα πέσουν οριστικά οι τίτλοι τέλους του «Πάνω Κάτω» και στις αρχές της καινούργιας χρονιάς ο παρουσιαστής θα καλησπερίσει ξανά τους τηλεθεατές από το πλατό του «Deal» με την ελπίδα ότι αυτοί θα ανταποκριθούν…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις