Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Exit poll: Ανατροπή από τον ΣΚΑΪ τη μέρα των εκλογών

Exit poll: Ανατροπή από τον ΣΚΑΪ τη μέρα των εκλογών

Κίνηση που κανείς δεν την περίμενε από τον σταθμό του Φαλήρου καθώς… παραδοσιακά τηρούσε άλλη στάση!

Ωστόσο με… φρέσκια απόφαση της διοίκησής του ο ΣΚΑΪ κάνει ανατροπή στα όσα συνέβαιναν στις εκλογικές αναμετρήσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο ΣΚΑΪ θα συμμετέχει στο κοινό exit poll που θα βγάλουν οι ιδιωτικοί σταθμοί την Κυριακή, στις 7 το βράδυ, αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες. Να θυμίσω ότι στις έως τώρα εκλογικές αναμετρήσεις ο σταθμός του Φαλήρου δημοσιοποιούσε δικό του exit poll, μη συμμετέχοντας στην «κοινή δημοσκόπηση», κάτι που αναμενόταν να γίνει και τώρα, αφού μάλιστα όλοι οι υπόλοιποι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί (ALPHA, ANT1, OPEN, STAR) έχουν εδώ και καιρό συναποφασίσει για το κοινό exit poll.

Χθες λοιπόν ο ΣΚΑΪ αποφάσισε για πρώτη φορά να συμμετέχει σε αυτό δημοσιοποιώντας την ίδια ώρα, στις 7, τα πρώτα αποτελέσματα που θα έχουν στη διάθεσή τους. Βέβαια εκτός από το κοινό exit poll κάθε τηλεοπτικός σταθμός θα μπορέσει στη συνέχεια να δημοσιοποιήσει και στοιχεία που θα έχει από την εταιρεία δημοσκοπήσεων που συνεργάζεται αλλά είναι η πρώτη φορά που με τη συμμετοχή και του ΣΚΑΪ όλα τα ιδιωτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας θα βγάλουν το ίδιο exit poll.

Εκτός βεβαίως αν σε κάποιο κανάλι… χαλάσει ξαφνικά το ρολόι και… τρέξει κάνα λεπτό γρηγορότερα, όπως έχει γίνει στο παρελθόν αποδεικνύοντας πόσο… απεγνωσμένοι είναι κάποιοι που καταφεύγουν σε… κολπάκια για να αποφύγουν την… exit των τηλεθεατών από τη συχνότητά τους…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις