Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ευοδώθηκαν οι προσπάθειες και ο αγώνας των εργαζομένων του πρώην MEGA και των Ενώσεων

Ευοδώθηκαν οι προσπάθειες και ο αγώνας των εργαζομένων του πρώην MEGA και των Ενώσεων

Αίσιο τέλος στον πολυετή αγώνα των δημοσιογράφων και των εργαζομένων του πρώην MEGA (ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.) αφού ευοδώθηκαν οι προσπάθειες που έδιναν μαζί με τις Ενώσεις τους.

Σε κοινή ανακοίνωση των Διοικητικών Συμβουλίων της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, της Ένωσης Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού Ηλεκτρονικού Τύπου, της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής και της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βορείου Ελλάδας αναφέρεται ότι  «χαιρετίζουν με ικανοποίηση τη λήξη της περιπέτειας των δημοσιογράφων και των εργαζομένων του πρώην MEGA (ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.), αφού ευοδώθηκαν οι προσπάθειες και ο πολυετής κοινός αγώνας εργαζομένων και Ενώσεων.

Καλωσορίζουμε την απόφαση των τραπεζών να επιστρέψουν τα κεφάλαια στην ειδική διαχείριση, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η άμεση  καταβολή αποζημιώσεων και μέρους των οφειλομένων αποδοχών των εργαζομένων, σε εφαρμογή των νέων διατάξεων που έφερε πρόσφατα στη Βουλή το Υπουργείο Οικονομικών και ψηφίστηκαν σχεδόν ομόφωνα από τα κόμματα. Οι Ενώσεις απευθύνουν ευχαριστίες σε όσους εργάστηκαν για τη θετική έκβαση της υπόθεσης, σημειώνοντας ότι κλείνει με αυτόν τον τρόπο ένας πενταετής κύκλος συνδικαλιστικού αγώνα.

Θα είμαστε κοντά στους εργαζομένους του πρώην MEGA μέχρι την πλήρη δικαίωσή τους και την καταβολή του συνόλου των οφειλομένων».

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις